Ser du etter en jobbmulighet? Bli med oss ​​på FASHIOLA!

Hos FASHIOLA er vi dedikert til å jobbe sammen for å oppnå storhet, og teamet vårt er drevet av optimisme, mangfold og grenseløs nysgjerrighet. For at vi skal nå våre mål, er vi alltid åpne for at gode talenter er en del av teamet vårt. Hvis du anser deg selv for å brenne for markedsføring, en drivende person som tenker utenfor boksen, har du kommet til rett sted!

Teamet vårt er basert i Madrid, men vi jobber for det meste hjemmefra (ja, vi setter pris på både arbeid og fritid og balansen mellom dem. Vi har tilpasset oss den "nye normalen". Vi bryr oss også mye om lagånden vår med møter i kontor, morsomme aktiviteter, turer, middager... så vær klar for en morsom stund med oss! Hvis du er basert i Madrid eller tenker på å flytte til denne fantastiske byen og er interessert i online markedsføring (tilknyttet markedsføring), forbrukeratferd, moteindustrien og teknologi samtidig som du er en del av et ungt internasjonalt team, kan FASHIOLA være det rette stedet for deg.

Ikke nøl med å sende din CV på engelsk til talent@fashiola.com Du kan også sjekke ut våre siste nyheter og ledige stillinger på vår Linkedin.

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos FASHIOLA? Ikke nøl med å kontakte oss med din CV i dag!