FAQ

Hvor mye er leveringskostnadene til…?
Har dere dette produktet i størrelse…?
Hvordan kan jeg returnere bestillingen min?

Fashiola er en søkemotor som samler produkter som tilbys av forskjellige nettbutikker. Fashiola selger ingen produkter selv, men vi gjør det mulig for deg å finne eksakt det du leter etter, og hjelper deg slik at du får en behagelig handleopplevelse på nett. Vi prøver alltid å hjelpe deg med å finne svar på dine spørsmål med den informasjonen vi har, men ved visse tilfeller er det enklere at du tar direkte kontakt med butikken som selger varen du er interessert i. Dette gjelder spørsmål vedrørende:

Hvordan kan jeg bestille direkte fra deres nettsted?

Fashiola er en plattform som samler produkter fra ulike nettbutikker. Fashiola selger ikke noen produkter selv, og derfor kan du heller ikke bestille direkte fra vår nettside. Søk på Fashiola, finn de moteproduktene du har drømt om, og bli omdirigert til nettbutikken som tilbyr denne varen, til den beste prisen. Så enkelt er det! 

Jeg har ikke mottatt en bekreftelses-epost fra deres nettside etter bestillingen min. Er det normalt?

Selv om du fant produktet du kjøpte på Fashiola, vil du aldri motta en bekreftelses-epost fra Fashiola direkte. Du fant varen(e) du lette etter via Fashiola’s plattform, men kjøpet ble fullført i nettbutikken som viser sin kolleksjon på Fashiola. Derfor må du, hvis du ikke mottar en bekreftelses-epost etter bestillingen, forhøre deg direkte med nettbutikken der transaksjonen faktisk fant sted.

Hva gjør jeg hvis det er en pris/størrelsesforskjell på Fashiola og nettsiden jeg blir omdirigert til?

All informasjon du ser på Fashiola kommer direkte fra butikkene vi samarbeider med. Denne informasjonen er samlet i en produkt-feed, som oppdateres jevnlig i løpet av dagen, både i butikken og hos Fashiola. Da informasjonen er “live” varierer den hele tiden, og det kan hende at det er noen forskjeller mellom hva som vises på Fashiola og hva butikken viser. Vi gjør vårt beste for å vise riktig informasjon, men vi kan dessverre ikke unngå noen forsinkelser og feil mellom informasjonen vi mottar, og informasjonen nettbutikken viser. I tilfelle av en prisforskjell mellom prisen du ser på Fashiola, og prisen hos butikken du blir omdirigert til, vil prisen som tilbys av butikken være den korrekte prisen du må betale.

Om Fashiola.no

Vi er Fashiola! 

Vi er en søkemotor for mote og vårt mål er å hjelpe deg med å finne mote som du elsker! Det finnes så mange forskjellige nettbutikker med klær, sko og accessories fra ledende merker, designere og mindre kjente navn. Har du vanskeligheter med å finne akkurat det du leter etter? Fashiola.no har løsningen! På Fashiola.no kan du enkelt gjøre et spesifikt søk og sammenligne tilbudene fra mange av de største nettbutikkene som selger klær på nett. 

Et stort utvalg av butikker

På Fashiola finner du merker som Superdry, Adidas, Calvin Klein, Vila og Kenzo, bare for å nevne noen få. Du finner alle på Fashiola.no - DEN norske  søkemotoren for mote. Det som gjør oss unike er at våre redaktører håndplukker butikkene som vi tror at du er interessert i, både mindre og større lokale og internasjonale butikker samt anerkjente luksusbutikker. 

Enkelt å søke

Vi ønsker å sikre oss at du kan finne frem til den moten du leter etter, på enklest mulig måte. Derfor gir vi deg to søkemetoder: enten kan du søke etter produkter ved å ta i bruk søkebaren på toppen av siden, eller så kan du se gjennom våre kategorier og anvende våre filtre (farge, materiale, størrelse, merke...). Vi arbeider hardt for at vår side skal være enkel og intuitiv å bruke. 

Trender og inspirerende innhold
For oss så er det viktig å inspirere deg! Vi ønsker å holde deg oppdatert på de seneste motetrendene, i tillegg til at vi deler motetips og stylingråd gjennom våre nyhetsbrev, blogger og trender. Våre nyhetsbrev vil også gi deg informasjon om de beste tilbudene og unike produkter som er tilgjengelige for øyeblikket, så vi anbefaler deg å registrere deg! 

Fashiola.no tilhører Kleding BV i Nederland.