FAQ

Hvor mye er leveringskostnadene til…? Har dere dette produktet i størrelse…? Hvordan kan jeg returnere bestillingen min?

Fashiola selger ingen produkter, men i stedet samler produkter som tilbys av forskjellige nettbutikker for å gi deg en behagelig handleopplevelse på nett. Hos Fashiola hjelper vi deg med glede med informasjonen vi har, men i noen situasjoner, i tilfeller av flere spørsmål, må du direkte kontakte butikken som selger varen du er interessert i. For eksempel:

Hvordan kan jeg bestille direkte fra deres nettsted?

Fashiola er en plattform som samler produkter fra ulike nettbutikker. Fashiola selger ikke noen produkter selv, og derfor kan du heller ikke bestille direkte fra vår nettside. Søk på Fashiola, finn de moteproduktene du har drømt om, og bli omdirigert til nettbutikken som tilbyr denne varen, til den beste prisen. Så enkelt er det! 

Jeg har ikke mottatt en bekreftelses-epost fra deres nettside etter bestillingen min. Er det normalt?

Selv om du fant produktet du kjøpte på Fashiola, vil du aldri motta en bekreftelses-epost fra Fashiola direkte. Du fant varen(e) du lette etter via Fashiola’s plattform, men kjøpet ble fullført i nettbutikken som viser sin kolleksjon på Fashiola. Derfor må du, hvis du ikke mottar en bekreftelses-epost etter bestillingen, forhøre deg direkte med nettbutikken der transaksjonen faktisk skjedde.

Hva gjør jeg hvis det er en pris/størrelsesforskjell på Fashiola og nettsiden jeg blir omdirigert til?

All informasjon du ser på Fashiola, kommer direkte fra butikkene vi samarbeider med. Denne informasjonen er samlet i en produkt-feed, som oppdateres jevnlig i løpet av dagen, både i butikken og hos Fashiola. Siden informasjonen er “live” , varierer den hele tiden, og det kan hende at det er noen forskjeller mellom hva som vises på Fashiola og hva butikken viser. Vi gjør vårt beste for å vise riktig informasjon, men vi kan dessverre ikke unngå noen feil mellom informasjonen vi mottar, og informasjonen nettbutikken viser. I tilfelle av en prisforskjell mellom prisen du ser på Fashiola, og prisen hos butikken du blir omdirigert til, vil prisen som tilbys av butikken være den korrekte prisen du må betale.

Om Fashiola.no

Kjøp klær på nett via Fashiola.no

Det finnes mange forskjellige nettbutikker med klær, sko og accessories fra ledende merker, designere og mindre kjente navn. Har du vanskeligheter for å finne akkurat det du leter etter? Fashiola.no har løsningen! Du kan nå kjøpe klær på nett via Fashiola.no.

DEN norske søkemotoren for mote

Du finner merker som Superdry, Adidas, Calvin Klein, Vila og Kenzo, bare for å nevne noen få. Du finner alle på Fashiola.no - DEN norske  søkemotoren for mote. For å sikre den enkleste måten å søke etter klær, nettbutikker eller merker har vi sortert produktdetaljene fra de største nettbutikkene i Norge i relevante kategorier. Vi har også tatt hensyn til de forskjellige størrelsene for hver kategori.

Velkjente og små eksklusive webshops

Selvfølgelig har vi velkjente butikker som Bestseller, Miinto, Stylepit og Björn Borg. Det unike ved Fashiola.no er at vi også promoterer små eksklusive nettbutikker som Mamalicious, Sunglasses Shop og Junarose.

Trender og motetips

Alle trender fra catwalken og forskjellige designere, samt motetips og stylingråd er å finne på Fashiola.no. Våre stylister følger de nyeste trendene og hjelper deg å finne både gode tilbud og unike produkter som du er på jakt etter!

Alltid den riktige nettsiden

Fashiola.no markedsfører produkter fra klesbutikker og nettbutikker. Vi leverer ikke produkter selv. Via vår nettside vil du bli omdirigert til nettbutikken, og den korrekte siden, hvor du kan fullføre din ordre og betaling. Deretter kan du selvfølgelig fortsette din shopping på Fashiola.no.

Fashiola.no tilhører Kleding BV i Nederland.