Om Fashiola.no

Kjøp klær på nett via Fashiola.no

Det finnes mange forskjellige nettbutikker med klær, sko og accessories fra ledende merker, designere og mindre kjente navn. Har du vanskeligheter for å finne akkurat det du leter etter? Fashiola.no har løsningen! Du kan nå kjøpe klær på nett via Fashiola.no.

DEN norske søkemotoren for mote

Du finner merker som Superdry, Adidas, Calvin Klein, Vila og Kenzo, bare for å nevne noen få. Du finner alle på Fashiola.no - DEN norske  søkemotoren for mote. For å sikre den enkleste måten å søke etter klær, nettbutikker eller merker har vi sortert produktdetaljene fra de største nettbutikkene i Norge i relevante kategorier. Vi har også tatt hensyn til de forskjellige størrelsene for hver kategori.

Velkjente og små eksklusive webshops

Selvfølgelig har vi velkjente butikker som Bestseller, Miinto, Stylepit og Björn Borg. Det unike ved Fashiola.no er at vi også promoterer små eksklusive nettbutikker som Mamalicious, Sunglasses Shop og Junarose.

Trender og motetips

Alle trender fra catwalken og forskjellige designere, samt motetips og stylingråd er å finne på Fashiola.no. Våre stylister følger de nyeste trendene og hjelper deg å finne både gode tilbud og unike produkter som du er på jakt etter!

Alltid den riktige nettsiden

Fashiola.no markedsfører produkter fra klesbutikker og nettbutikker. Vi leverer ikke produkter selv. Via vår nettside vil du bli omdirigert til nettbutikken, og den korrekte siden, hvor du kan fullføre din ordre og betaling. Deretter kan du selvfølgelig fortsette din shopping på Fashiola.no.

Fashiola.no tilhører Kleding BV i Nederland.