Slik bruker du støvler om sommeren

Av Nina van Boxtel | Trender | 21. juli 2017
Slik bruker du støvler om sommeren
Sandaler og flip flops er kanskje de mest ideelle sommerskoene, men har du tenkt at man også kan bruke ankelstøvletter kombinert med et skjørt eller en kjole? Veldig kult og ikke minst komfortabelt. Ankelstøvler og en kjole er, etter vår mening, den beste matchen!

Ankelstøvletter eller sneakers

For å være helt ærlig, så er et par ankelstøvletter kombinert med en kjole noen ganger finere enn en kjole og pumps. Dessuten tilfører ankelstøvler antrekket et kult preg sammen med en kjole. Hvis du går for komfortabelt, kan du også gå for sneakers for en litt mer casual look. Ankelstøvler med litt hæl gjør også antrekket mer klassisk, noe som gjør at du er klar for de fleste anledninger.

Festivalboots


Liker du å kle deg litt ekstra tøft, er det veldig kult å gå for bikerboots sammen med kjolen. Cowboystøvler er også den perfekte festivalskoen, og kombinert med en jumpsuit med enten ankellange ben eller shortslengde, er det bare to plagg du trenger og du er klar for festival! Ikke bare er disse antrekkene trendy og kule, men også veldig komfortable.

Boots og en chic kjole


Tar du frem et par skyhøye hæler hver gang du skal på fest? Du trenger faktisk ikke pine deg gjennom kvelden lenger! Hva med å gå for en elegant ankelboot med hæl kombinert med en hverdagskjole? Selv den lille sorte er veldig pent med det rette paret til. Gå for eksempel for et par boots i fløyel, eller et par med tynn hæl og spiss tå, det er nemlig både stilig og sexy!

Love NinaNina van Boxtel
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN