Mote i slalombakken - trender for 2019

Av - Alicja - | Trender | 13. des. 2018
Mote i slalombakken - trender for 2018

Skisesongen for 2019 er for øyeblikket på topp, og er du heldig, og skal i retning av en ski resort, må du vite hva trendene for slalombakken er i år. Du tenker kanskje at det kan være vanskelig å få superundertøy til å se trendy ut, men med innsikt over trendene for 2019, er det bare å kjøre utfore bakkene.

Når du er på ovennevnte ski resort, er det et par ting som er veldig viktig, nemlig funksjonalitet, komfort og varme. Du vil jo gjerne nyte skibakken når du står på slalom eller kjører snowboard, og ikke behøve å tenke på hva du har på deg. Så sjekk ut den siste moten for skiløypa!

Mote i slalombakken

1. 80 tallet og moteriktig neonfarger

Med en nydelig snøhvit bakgrunn, er 80-tallets glade farger en perfekt match. Her på Fashiola digger vi at disse fargene er tilbake, det samme gjelder neonfarger som er en av våre favorittrender for 2019. Det er opp til deg om du velger å gå for neonfarget tilbehør eller om du velger å være så synlig som mulig med masse farger i slalombakken.

2. Snowboard X Urban stil

Selvom denne stilen ikke bare er for de som kjører snowboard, gir dristige mønstre og store, komfortable plagg en perfekt avslappet vibbe for snowboardere. En kjeledress er ikke bare komfortabelt, men har også en streetstyle look som passer for snowboardere. Sjekk ut trendene for 2019 nedenfor.

3. En klassisk stil går aldri av moten

Når du er på en ski resort, kan du opprettholde den pittoreske følelsen ved å gå for en klassisk stil i skiløypa. Hvis du har planer om å investere i nytt skitøy, er den klassiske stilen veien å gå for å være fasjonabel i mange år. For en klassisk stil se etter hvite jakker med fargede striper, og kombiner med blå eller sort tilbehør. Topp det hele med en deilig genser og du er klar for slalombakken! 

Relaterte produkter

4. After ski moten for 2019

Etter en hel dag i bakken, er det deilig å kunne dra på after ski. Men også her er det viktig å ha på seg de rette plaggene. Hvis du ikke har tid til å skifte, er det best å gå for pustende lag som du kan ta av etterhvert som du trenger det. Gå da for langarmet ullundertøy og en lett dunjakke for eksempel.

 

På fjellet er det viktig å gå for praktiske sko med god såle og som er relativt vanntette. Et par fine støvler er en praktisk løsning som også ser bra ut. Har du forresten noe du kan ta på deg for å gjemme hjelmsveisen? En kul lue er løsningen! ikke bare holder den deg varm, den gjemmer også hjelmsveisen. Se den siste moten innen luer her på Fashiola!

Hold deg varm og stilig med den siste moten for slalombakken, og vi håper du nyter ski resorten!

Love - Alicja- Alicja -
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN