Dette skal du ha på deg høst og vinter 2019/2020

Av Anna Øverås | Trender | 12. aug. 2019
Hur du ska klä dig höst och vinter 2019/2020

Som alltid, når vi går en ny sesong i møte, så er det nye trender som står for tur. Copenhagen Fashion Week fant akkurat sted i København, og jeg har fulgt nøye med på årets streetstyle blant store influensere og moteikoner. Og det var så mye fint å se i København! Stikkord til høstmote 2019 er; oversized kjoler, puffermer, blazere og naturfarger

Selv om sommerkjolene fortsatt har sin plass i garderoben, begynner de fleste av oss så smått å vende nesen mot høsten. Med dette er tiden inne for å sjekke ut de største trendene høst og vinter 2019/ 2020. Dette er det du skal ha på deg: 

  • Oversized kjoler

Sommerens stikkord var flagrende kjoler med blomsterprint og andre herlige mønster, og det er ingen tvil om at vi kan fortsette å bruke kjoler utover høsten og vinteren. De lette sommerkjolene byttes ut med tunge, oversized kjoler, helst langermet med maxi-lengde. Style sammen med sporty sneakers for et avslappet utseende, men kombiner heller med noen tøffe skoletter eller cowboyboots til jobb og andre anledninger hvor du vil føle deg litt stilig.

 

  • Puffermer

Nå skal vi kle oss i bluser og kjoler med puffermer og mye volum. Dette er kanskje den trenden jeg er mest glad for i høst. Puffermer kan ofte gjøre et antrekk feminint og lekent, og jeg elsker for eksempel å style en vid bluse til skinny jeans og skoletter! Blir det for mye volum kan du enkelt bruke et stilig belte i midjen. Smale selskapskjoler med puffermer er også veldig lekkert til årets julebord! 

 

View this post on Instagram

Light wind, heavy shoulders ???? #cphfw

A post shared by Hege Aurelie Badendyck (@hegeaurelie) on

  • Blazere

Blazeren er en gjentakende favoritt, som er trendy år etter år. Blant høstmoten 2019 ser vi igjen at blazeren skal være oversized, og den skal gjerne ha skulderputer! Blazeren er definitivt en av mine favorittplagg, nettopp fordi den kan brukes til alt og passer alle. Style den til jeans og sneakers for en casual look, eller bruk den over kjole med et belte i midjen og høye hæler til fest! Til høsten ønsker jeg meg en ullblazer som jeg også kan bruke som ytterjakke med en deilig strikkegenser under! 

 

View this post on Instagram

Today I am thankful ????

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani) on

  • Naturfarger

Beige, brunt og flaskegrønt. Høstens flotteste farger! I takt med at fargene på trærne skifter, så har vi en tendens til å følge etter, og det er så deilig. I høst handler det om å ta i bruk naturfargene som best mulig, og gjerne sette sammen mange nyanser av brunt og beige. Kombiner en deilig beige strikkegenser med brune kordfløyelsesbukser, og en lekker ullkåpe til! Det er bare så lekkert!

 

View this post on Instagram

Les beiges ????

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

  • Chunky sneakers

Sneakers er en never-ending trend, og jo mer sporty, jo bedre. Kanskje det er på tide å utfordre deg selv med noen enda mer chunky sneakers, eller hva med terrengsko? Say no more... Sjekk mine favoritter her!

 

Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN