De hotteste it-produktene akkurat nå

Av Nicolina Bengtsson | Trender | 08. feb. 2018
Hotteste it plaggene akkurat nå!

It-produkter akkurat nå! 

I denne bloggen har jeg listet opp de absolutt hotteste must-have trendene som gjelder akkurat nå. Jeg har samlet mine og Fashiola teamets favoritter av it-produkter, som er å finne denne våren. Noen av trendene har du kanskje sett før, mens andre er nye, så les videre!

Gucci beltet
Det mest perfekte beltet akkurat nå (etter vår mening) er nemlig Gucci beltet. Dette er et veldig populært belte blant kjendiser og bloggere og gjør seg veldig med et enkelt antrekk. Den fine enten gullbelagte eller sølvbelagte GG logoen med flere farger å velge mellom gjør dette beltet til en stor hit hos oss!

Beret eller Baker Boy hatten

Vi visste absolutt ikke at Emil fra Lønneberget eller stereotypen av en Parisienne skulle bli fremtidens inspirasjon for hodeplagget du ser overalt for året 2018. Men sånn er det altså. Beret'en og baker Boy hatten er it-lua akkurat nå, og den bare må være en del av garderoben denne sesongen.

90-talls solbriller

Forbered  deg til sommeren og gå til innkjøp av et par nye solbriller. Men det skal ikke være hvilke som helst solbriller hvis du velger å gå for den nyeste trenden. Denne sesongen skal du gå for smale frikantede 90-tallssolbriller eller 60-talls cat eye solbriller.

De hotteste it-produktene akkurat nå

HÅNDvesker

Det finnes mange forskjellige fine håndvesker å velge mellom, men er det en veske som virkelig gjelder nå, er det en som kan holdes i hånden eller henge på underarmen. En klar favoritt hos Fashiola er Peekaboo vesken fra Fendi!

 

Faux fur

Fuskepels har virkelig vært et hett tema det siste året, men for våren tar vi virkelig fuskepelsjakker og tilbehør som sko til nøkkelringer til helt nye nivåer. Klare og sterke farger er en stor trend, så vi foreslår at du går for rødt, rosa eller hva med et par loafers i fuskepels?   

Suits

Dressjakke med tilhørende bukse er virkelig hottere enn noensinne og et matchende sett er Fashiola's absolutte favoritt! Kombiner et par dressbukser med en matchende blazer, og du er klar for en masse anledninger. Våre beste tips er å gå for et stilig mønster som blomster eller ruter. Noe vi kommer til å se denne våren er ensfargede sett i i pastellfarger som rosa eller blå.

De hotteste it-produktene akkurat nå

Chunky sneakers

Er du på jakt etter nye sneakers, er dette sesongen da du burde gå for chunky, store og nesten litt klumpete modeller. Denne typen sneakers ser du mer og mer av dette året, så kast deg på trenden hvis du ønsker å være tidlig ute! Fashiola's favoritter finner du her!

    

Love NicolinaNicolina Bengtsson
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN