Vinterjakker for året 2018

Av Lene Johannessen | Tips | 08. nov. 2018
sæsonens vinterjakker 2018

Hvert år sier jeg til meg selv at i år skal jeg gå til innkjøp av en ny vinterjakke! Og dermed starter jakten. Men problemet mitt hvert år er at jeg enten er for sent ute og min størrelse finnes ikke lenger, eller at jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg vil gå for en praktisk boblejakke eller en trendy jakke.

Vinterjakker året 2018

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hva slags jakke man vil ha, for det er så utrolig mye å velge mellom. Alt fra saueskinnsjakker, til boblejakker, korte jakker eller lange jakker. Når valgene er så mange synes jeg det blir vanskelig å velge, så derfor har jeg samlet mine favoritter nedenfor.

Saueskinnsjakken
Dette er en jakke som var veldig trendy på 70 - og 80 - tallet, og som er tilbake for fullt i motebildet. Det er en utrolig varm jakke, og hvis du går til innkjøp av en i god kvalitet, har du den i en halv evighet. Velg en uten for mye detaljer som gjør at den kan vare sesong etter sesong! Kombiner jakken med et par jeans, sneakers (hvis været tillater det) og en lue.

sæsonens vinterjakker 2018

Boblejakken
Dette er kanskje den mest praktiske jakken man kan ha i Norge om vinteren. Er den av god kvalitet, har den dun og fjærfyll noe som er optimalt for å holde varmen. Boblejakken kommer nå til dags i masse farger og fasonger så her kan man faktisk velge og vrake! Kombiner boblejakken med et par mom jeans, og støvler.

sæsonens vinterjakker 2018

Pelsjakken
Uekte pels er kanskje ikke det som varmer mest, men det finnes så mange trendy og lekre varianter der ute at jeg måtte bare ta den med som et valg. Kombiner denne jakken med et par skinny jeans, ankelstøvler og en lue for å holde varmen!

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN