Pent undertøy til Valentines Day

Av Sophie Tarif | Tips | 25. jan. 2018
Pent undertøy til Valentines Day

Nå som Valentines Day er rett rundt hjørnet, er det kanskje flere av oss som tenker på å gjøre dagen litt mer spesiell? En gave som begge parter kan like, er å gå til innkjøp av pent undertøy som en overraskelse for partneren din. Det finnes ikke et bedre tidspunkt enn Valentinsdagen, å vise kjærlighet ved å kjøpe inn pent undertøy!

Valentinsdagen 2018

Undertøyet du velger kan få deg til å føle deg sexy og selvsikker, i tillegg til å passe din personlighet og ha enda flere muligheter til å uttrykke deg selv. Enten du velger et matchende sett eller liker å mikse merker, er det mye å ta innover seg når man kjøper undertøy, så her er våre tips til undertøystrendene vi liker akkurat nå! 

Body'en

Bodyen har blitt en populær trend som yttertøy, og nå er de også å finne som undertøy. Hvis du er på jakt etter undertøy til Valentines Dagen, er body'en et perfekt valg. De er feminine og glamorøse, kan brukes på mange forskjellige måter og passer til alle kroppsfasonger. De fleste butikkene har stort utvalg av body'er, så her kan du virkelig velge og vrake! Se våre favoritter nedenfor.

Gjennomsiktig undertøy

Denne flørtete trenden er å se overalt, og det gjennomsiktige pene undertøyet feirer femininitet samtidig som det er komfortabelt. Hvis du er på jakt etter undertøy, se vårt store utvalg av gjennomsiktig tyllundertøy fra alle våre nettbutikker. Du finner garantert noe pent å ha på deg til Valentinsdagen.

Sort blondeundertøy

Når du kjøper nytt undertøy er du kanskje typen som liker å matche undertøyet, men liker du å mikse stiler og merker, er mulighetene så mange! Gå for sorte blonder i pent snitt og pass på at du er både komfortabel og føler deg fin Sort blondeundertøy er kanskje ikke siste mote, men det er jo så innmari fint!.

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN