Hvordan kombinere sommerkjolen med sneakers

Av Sophie Tarif | Tips | 02. aug. 2018
Hvordan kombinere sommerkjolen med sneakers

Det pleide å være skikkelig no no å kombinere  sommerkjole med sneakers. Men denne sommeren her er det ingen som blir overrasket hvis de ser noen gå med sommerkjole og sneakers. Hvis du, som meg, ikke er så glad i å føle deg pyntet og formelt antrukket, så er dette en perfekt kombo. Sneakers får gjerne et pyntet antrekk til å se litt mer casual ut, i tillegg til at det gir et sporty touch. Vi har funnet ut av hvordan du kan kombinere kjole og sneakers på en feminin og moderne måte:

Hvordan kombinere sommerkjolen med joggesko?

Er du på jakt etter sneakers du kan bruke til de fleste anledninger? Gå da for et par hvite sneakers! De kan brukes enten med en blomsterkjole, off-skulder kjole eller maxikjole, ja de fleste kjoler! Hvis du velger hvite sneakers til kjole, vil fokuset falle på kjolen fremfor skoene, og er derfor et godt valg hvis du ønsker å være på den sikre siden.

Jeg synes faktisk også at sneakers i samme farge som kjolen kan se svært bra ut, bare se på bildet over! Veldig kult ikke sant?

Så kan de av oss som våger, velge et par litt crazy sneakers som tar mye oppmerksomhet! Tenk for eksempel chunky sneakers som er super trendy nå om dagen. Jeg digger i hvert fall Fila Disruptor  eller Balenciaga Triple S. Jeg trives best med å kombinere de mer iøyenfallende sneakersene med en enkel kjole, men de som er skikkelige fashionistas ville tatt på seg en skikkelig statementkjole i tillegg. Gå for en kombinasjon av sporty tilbehør som en baseball cap eller ryggsekk.


Hvite sneakers til kjole
Med hvite sneakers kan antrekket ikke slå feil. Disse skoene kan kombineres med en vakker kjole, men også for eksempel en jumpsuit eller en dress. Se bare hvor bra Marte Bratberg ser ut i en blå, mønstret sommerkjole og hvite sneakers. 

☀️☀️☀️☀️

A post shared by Marte Bratberg (@martebratberg) on

Sneakers og kjole i samme farge
Å kombinere sneakers med en kjole i samme farge, er veldig kult og trendy. Jeg anbefaler deg å velge et par sneakers i en farge du enkelt kan kombinere med andre antrekk i tillegg, så her burde du tenke, rosa, rødt eller hva med sølv? Disse fargene passer også veldig bra med et par jeans.

Statement sneakers kombinert med en kjole
Vil du ha på deg et skikkelig kult antrekk med sneakers? Tenk da hvordan Rihanna kler seg. Avslappet kjole, baseball caps og et par skikkelig "out there" sneakers. Gå for platåsneakers eller et par som skiller seg ut i mengden!

Hvordan kombinere sommerkjolen med sneakers
Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN