Hvordan kombinere sommerkjolen med sneakers

Av Nike Van den Buys | Tips | 27. juni 2017
Hvordan kombinere sommerkjolen med sneakers

Det pleide å være en skikkelig no no å kombinere sneakers med en sommerkjole. Nå om dagen blir ingen overrasket hvis de ser noen gå med en sommerkjole og sneakers. Hvis du i tillegg ikke liker å kle deg jentete, er kombinasjonen av sneakers med en kjole er det perfekte valget. Ønsker du å bruke sneakers med en kjole? Vi har funnet ut hvordan du kan gjøre det på en moderne måte.


Hvordan bruke joggesko med en kjole?

Er du på jakt etter sneakers du kan bruke til de fleste anledninger? Gå da for et par hvite sneakers. De kan brukes enten med en blomsterkjole, off-skulder kjole, ja de fleste kjoler! Hvite sneakers er derfor et godt valg hvis du ønsker å være på den sikre siden. I tillegg kan også sneakers i samme farge som kjolen være veldig kult, bare se på bildet over! Veldig kult ikke sant? De av oss som våger, kan velge et par litt crazy sneakers. Tenk Nike Huaraches eller et par Rihanna Puma sneakers. Slike sneakers er best kombinert med en uformell kjole eller som ekte fashionistas, med en skikkelig statementkjole. Gå for en kombinasjon av sporty tilbehør som en baseball cap eller ryggsekk.


Hvite joggesko med en kjole
Med hvite sneakers kan det ikke slå feil. Disse skoene kan kombineres med en vakker kjole, men også for eksempel en jumpsuit eller en dress.

Relaterte produkter

Sneakers og kjole i samme farge
Å kombinere sneakers med en kjole i samme farge, er veldig kult og trendy. Vi anbefaler deg til å gå for et par sneakers i en farge du enkelt kan kombinere med andre antrekk i tillegg, så her burde du tenke, rosa, rødt eller hva med sølv? Disse fargene passer også veldig bra med et par jeans.

Relaterte produkter

Statement sneakers kombinert med en kjole
Vil du ha på deg et skikkelig kult antrekk med sneakers? Tenk da hvordan Rihanna kler seg. Avslappet kjole, baseball caps og et par skikkelig "out there" sneakers. Gå for platåsneakers eller et par som skiller seg ut i mengden!

Relaterte produkter

Love NikeNike Van den Buys
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN