Black Friday tilbud

Av Lene Johannessen | Tips | 24. nov. 2018
Black Friday tilbud: Kommer snart!

Nå er det endelig duket for en ny helg med Black Friday og Cyber Monday! For å få oversikt over de beste tilbudene på klær, sko og accessories, burde du følge med her! Kanskje du også har spørsmål som:

Vi i Fashiola har allerede startet å forberede oss for Black Week, nemlig helgen med det største salget gjennom året! I 2018 er Black Friday fredag 23. november, og Cyber Monday er mandagen etter. Gjennom hele denne helgen og i dagene etterpå, er det stort salg hos de fleste butikker! 

For å gjøre hele shoppingprosessen enklere, vil jeg løpende oppdatere denne bloggen med årets største tilbud! Hvis du vil holde deg informert om det beste salget for netthandelen, så kan du regelmessig ta en titt på denne bloggen. 

De beste tilbudene for Black Week!

I 2017 kunne Fashiola tilby alt fra 20-70% rabatt hos de største butikkene, som ASOS, Superdry, Farfetch, Nelly, Stayhard, Stylepit & Wakakuu. Og vi skal ha minst like gode Black Friday tilbud i år. 

Hold et øye med høstens store trender, som: 

Forhåpentligvis finner du gode tilbud på akkurat det du er på jakt etter! 

Superdry
Superdry har masse bra tilbud i år, og du kan garantert gjøre et kupp! Ta en titt og finn din nye favorittjakke eller genser på salg!

NA-KD
Leter du kanskje etter en pyntet kjole eller et par nye jeans på salg? Ta da en titt på hva NA-KD har å tilby og finn deres rabattkode her! Du finner garantert noe som passer din stil til en billig penge!

Black Friday tilbud: Kommer snart!

Nyt shoppingen!

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN