4 antrekk til 17. mai

Av Lene Johannessen | Tips | 18. april 2018
4 antrekk til 17. mai

17. mai nærmer seg med storskritt, og jeg gleder meg alltid veldig mye til Norges grunnlovsdag. Frokost med venner og familie, masse iskrem og brus og pølser. Også toget da såklart. Det store midtpunktet i alle Norges byer på akkurat denne dagen. Vi synger sanger om Norge og smiler og er glade. Men, så kommer det store spørsmålet, hva skal du ha på deg? Nedenfor har jeg listet opp 4 forskjellige antrekk som passer til den store dagen.

4 antrekk til 17. mai

Når det kommer til hva en skal ha på seg på 17. mai, er det veldig enkelt for de som har bunad, men for oss andre, så må vi finne et antrekk hvert år. Det er ikke lett å vite hva man skal velge for været kan være veldig avgjørende. Jeg har valgt ut mine 4 favorittantrekk, så ta en titt nedenfor!

Jumpsuiten
En pen jumpsuit er veldig passende på 17. mai. Den er passe varm hvis det er kaldt ute, og passe pyntet. Gå for tilbehør i rødt og blått for å feire dagen skikkelig! Kombiner jumpsuiten med en enkel blazer eller jakke og du er klar for dagens festligheter.

Antrekk til 17. mai - Jumpsuiten

Maxikjolen
Denne kjolen passer perfekt på 17. mai. Den er enkel å style og er akkurat passe pyntet. Pluss at hvis været er dårlig, kan du enkelt ha på deg en varm strømpebukse under uten at noen ser det! Kombiner maxikjolen med et par ballerinasko, en lekker veske og et norsk flagg!

Antrekk til 17. mai - Maxikjolen

Dressbukse og bluse
Dette antrekket er perfekt for deg som ikke liker kjoler, men som samtidig vil pynte deg litt. En pen dressbukse kombinert sammen med en delikat bluse er da den perfekte løsningen! Er det kaldt, kan du også kjøre på med matchende dressjakke. Her ville jeg gått for et par lekre høye hæler og en clutch til.

Antrekk til 17. mai - Dressbukse og bluse

Midikjolen
Midikjolen passer til de fleste anledninger og er det perfekte valget til årets 17.maifeiring. Kombiner den med en pen cardigan eller bolero og en skulderveske. Midikjolen kommer i masse forskjellige farger og varianter, så her kan du bare velge og vrake. Se mine favorittter nedenfor!

Antrekk til 17. mai - Midikjolen

Håper du kan finne din nye kjole eller dressbukse blant antrekkene jeg har satt sammen, og ikke minst så håper jeg du får en flott feiring på nasjonaldagen den 17.mai! Hipp hipp hurra!!

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN