3 badetøystrender for 2019

Av Lene Johannessen | Tips | Offentliggjøring av annonser | 13. des. 2018
Badetøjstrends 2018

Jeg vet at det ikke er sommer helt enda, men det betyr jo ikke at trendene innem bademote ikke har kommet i butikkene! Jeg kjenner jeg sårt trenger sommer, sol og strender, og jeg gleder meg til å gå til innkjøp av årets bikini eller badedrakt. Jeg vet ikke med deg, men jeg har utrolig mange bikinier allerede, men jeg får aldri nok! Enten du helst kjøper din nye bikini på nett eller vil prøve den i butikken først, er utvalgte stort, så jeg har samlet mine topp 3 badetøystrender for 2019 for deg.

Badetøystrender for 2019

Det finnes mange forskjellige stiler der ute og det gjør valget vanskeligere. Derfor har jeg samlet mine topp 3 trender innen bademote for denne sommersesongen. Blandt mine 3 valg, er det noe for alle, så jeg håper du finner en som blir din neste favoritt!

Bar skulder

Er det en trend som ikke skal noe sted enda, er det den bare skulder trenden. Topper, t-skjorter og kjoler - vi har sett denne trenden overalt. Og nå, sist men ikke minst, har trenden altså kommet til badetøy. Så det første valget på listen denne sesongen: en søt bikini eller badedrakt med en bar skulder. Er du ekstra tøff, så velg en med rysjer!

50-talls inspirert bademote

Elsker du 50-talls pinup stilen? Da er du heldig, for denne sesogen ser vi mer av det enn noensinne! Bikinen har naturligvis blitt oppdatert til 2018, og vi snakker bikinitruser med høyt liv, blomsterbroderier og rysjer. Denne moten passer alle kroppsfasonger, så hvis du ikke er superkomfortabel i bikini, er dette valget for deg!

Pasteller, pasteller, pasteller

Fargene passer perfekt for både deg som fort blir brun og deg det tar litt lenger tid med. Pastellbikiner og badedrakter er overalt denne sesongen, så her kan man velge og vrake! Med den siste bademoten på vår liste, er du garantert klar for sommer, sol og strand!  

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN