3 viktige trender fra Copenhagen Fashion Week

Av Anna Øverås | Street style | 04. okt. 2018
3 viktige trends fra CPH Fashion Week 2018

 

Norske IT-jenter og influencere var sterkt representert på Copenhagen Fashion Week forrige i uke i København, og det er tydelig at jentene er oppdatert på de siste trender. Det er disse jentene som til daglig gir meg mest inspirasjon på motefronten, og de oser minimalistisk og feminin stil som alle jenter kan adaptere, i større eller mindre grad ut i fra hvor vågal du er. Ta en titt på hvordan jentene mikser ulike stiler, og ta med deg ideer inn i høstmånedene! 

3 trender fra Copenhagen Fashion Week 

De norske jentene stiller sterkt når det kommer til dagens hotteste trender og street style, og dette er stiler som gjelder i sensommer og høsten 2018. Vi ser tydelig inspirasjon fra blant annet Vesten og 80-tallet, da jentene dukket opp i cowboy-boots, store dressjakker med puffarmer og sykkelshorts. Her er 3 viktige trender som du kan la deg inspirere av:

  • Cowboy boots 

Cowboy boots er noe alle jenter burde skaffe seg nå når vi går inn i de våte høstmånedene. Du kan bruke cowboy boots på samme måte som andre støvler, og jeg synes de er utrolig tøffe til jeans og en casual hvit skjorte. Hvis vi er så heldige at sommervarmen holder utover i august, kan du selvfølgelig også kombinere de med en kjole. 

What up Copenhagen ✋????✋???? Ready for the first show #fashionweek #cphfw

A post shared by Nathalie Helgerud (@nathaliehelgerud) on

  • Sykkelshorts

Denne sporty 80-talls inspirerte trenden må vel være den enkleste å ta i bruk! Kanskje du allerede har en treningsshorts eller en smal bomullsshorts, eller en gammel, tight jeans med hull på knærne som du kan klippe. Tilpass beinlengden slik at den rekker deg til midt på låret eller rett under knærne, og voila! du har en sykkelshorts! 

Today’s colors???????? #cphfw

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) on

  • Dressjakken

Dressjakken er tilbake for fullt, og det skal helst være din kamerat, kjæreste eller far sin. Med dette mener jeg at den skal være stor og oversized, og gjerne ha skulderputer i tillegg. Det er den perfekte jakken i høst, og kan til og med brukes som ytterplagg med en tynn ullgenser under når det blir kaldt ute. 

Matching teddy bears ???????? @sandcopenhagen #advertisment #cphfw

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Få stilen her:

Inspirert av Norges influencere

My Girls ???????? ???? @thestyleograph

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani) on

Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN