Vinterjakker til dame som holder deg varm i vinter

Av Suzanne Woesthuis | Offentliggjøring av annonser | 17.10.2018, 15:31
vinterjakker til dame

Vi foretrekker å ikke tenke på den - vinteren. Om vinteren virker det som om alt er litt mindre morsomt. Den kalde vinden som suser i  ørene, solen som såvidt rekker å skinne før det er mørkt igjen, folk er ikke fullt så muntre (det skjer iallefall med meg) og hvis det ikke var nok, så må alt av sommerplagg pakkes ned, for det er for kaldt ute til å kle seg i noe annet enn tykke jakker og kåper. Er det noen fordeler med vinteren i det hele tatt? Vi kommer bare på en ting, og det er vinterjakken!

Vinterjakker til dame

Det finnes mer enn bare en fordel ved vinteren såklart, men vår favoritt er vinterjakken. Når temperaturene begynner å falle er vinterjakken et absolutt must. Og en god unnskyldning til å gå til innkjøp av mer en en jakke, er at lag på lag holder deg varm, ikke sant? ;)

Midt i mellom

For ikke å ta steget rett inn i vinteren, kan man relativt lenge kle seg i en medium varm jakke. Den kan også brukes som et ekstra varmt lag under en vinteråpe hvis det er skikkelig kaldt ute. Velg en som er lett vattert for å kunne bruke den under kåpen, eller gå for en tynnere variant hvis det ikke er skikkelig kaldt ute enda. Se mine favoritter nedenfor:

Parka om vinteren

Parkaen er en jakke som har holdt seg trendy, komfortabel og funksjonell i mange sesonger allerede. Den kommer igjen og igjen, med god grunn. Det er en klassisk modell med varmt fôr, og masse forskjellige farger å velge mellom. De nøytrale fargene kan du bruke år etter år, som for eksempel sort eller blå. Ikke glem å gå til innkjøp av varme hansker, en god lue og et skjerf! De gjør vinterantrekket komplett og litt mer spennende.

Dunjakke til dame

År etter år ender jeg med å kjøpe en vinterjakke som ikke er varm nok, men i år har jeg bestemt meg for å investere i en ordentlig varm en, nemlig en dunjakke. Jeg ønsker meg en som er varm først og fremst, men også som ser bra ut og som er komfortabel på. Nedenfor har jeg valgt ut mine favoritter, håper du kan finne en du liker også!

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN