Den perfekte vinterjakke 2019

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 08.11.2019, 13:48
Den perfekte vinterjakke

Hvert år ønsker jeg meg en ny vinterjakke! Og dermed starter jakten. Men problemet mitt er alltid at jeg enten er for sent ute og dermed er størrelsen min utsolgt, eller at jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg vil gå for en praktisk og tidløs boblejakke, eller den mest trendy vinterjakken i 2019, som alle stilikonene har!  

Den perfekte vinterjakke 2019

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hva slags jakke man vil ha i vinter, for det er så utrolig mye å velge mellom. Alt fra saueskinnsjakker, til boblejakker eller stilige kåper. Alle har jo ulik funksjonsevne, og egner seg til ulikt bruk! Saueskinnsjakken passer til milde vinterdager i storbyen, en pelsjakke er perfekt til festlige anledninger, og en varm boblejakke er et must på iskalde dager og når man skal feire nyttårsaften på fjellet! Forhåpentligvis kan denne bloggen hjelpe deg litt på vei, så du finner inspirasjon til din nye vinterjakke 2019. Sjekk også ut det store utvalget av vinterjakker på salg i slutten av inlegget! 

  • Saueskinnsjakken

Dette er en jakke som var veldig trendy på 70- og 80- tallet, og som er tilbake for fullt i motebildet. Det er en utrolig varm jakke, og hvis du går for en av god kvalitet, så har du den i en halv evighet. Velg en uten for mye detaljer som gjør at den kan vare sesong etter sesong! Tilbudet av skinnjakker i imitert skinn er vel så stort som de ekte skinnjakkene, så denne jakken passer også til deg som ønsker noe annet en skinn. Kombiner jakken med et par jeans, sneakers (hvis været tillater det) og en lue.

Den perfekte vinterjakke
  • Boblejakken

Dette er kanskje den mest praktiske jakken man kan ha i Norge om vinteren. Er den av god kvalitet, har den dun og fjærfyll, noe som er optimalt for å holde varmen. I vinter har man lov til å kombinere det sporty og klassiske, så invester gjerne i en ordentlig dunjakke som du både kan bruke på fjellet og i byen! Det er kult å style en kort boblejakke til skinny jeans og et par litt "klumpete" boots, som et par klassiske Timberland eller tøffe Diemme støvler. Dette er min optimale vinterlook, som både er praktisk og varm!  

  • Pelsjakken

Uavhengig om du foretrekker ekte eller uekte pels, så er pelsjakken kanskje den peneste og mest tidløse vinterjakken man kan ha. Spesielt i julebordsesongen er dette den perfekte vinterjakke i 2019. Med et økende fokus på dyrevelferd hos store motemerker, ser vi også et større tilbud av ordentlig pene fuskepelsjakker. I år er det tre ulike varianter du kan velge imellom. Den ene er den ekte, klassiske pelsjakken som kan vare livet ut, hvis du velger å investere i en ordentlig en. Det andre alternativet er å gå for en av de mange, svært pene, men uekte pelsjakkene, som faktisk ser ut som en ekte pels. Det tredje, og kanskje det mest trendy alternativet, er en ordentlig fuskepelsjakke, som de populære STAND kåpene, som kommer i ulike farger og modeller. Disse er superkule! Kombiner denne jakken med et par skinny jeans, skoletter og en lue for å holde varmen!

Den perfekte vinterjakke
  • Vinterjakker på salg

Man skal heller ikke glemme at mange vinterjakker også er svært dyre, og spesielt hvis du vil kjøpe en av høy kvalitet, som kan vare i mange år fremover! Kanskje du er heldig og finner din drømme-vinterjakke i på salg her på Fashiola? Nå som vi går store salgstider i møte, med opptil 70% rabatt på massevis av merker, så er det stor sannsynlighet for at du vil finne en jakke du har sett på lenge, til rabattert pris. Sjekk ut årets mest trendy vinterjakker på salg under, og ikke minst bruk våre filtre til å lete deg frem til din nye vinterjakke 2019. 

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN