Vinter Workout

Av Anne Marie Schulz | Offentliggjøring av annonser | 06.03.2019, 16:31

Ok, det kan godt være at det å trene ikke er helt meg, men jeg elsker treningstøy! Derfor har jeg kikket på alt det nye innen treningsklær - både til full pris og på salg, og jeg vet at jo at de aller fleste elsker å trene, eller kanskje du bare later som, som meg.

Kanskje det er ditt nyttårsforsett å presse mer trening inn i hverdagen, selv om det er ekstra vanskelig når det er mørkt ute. Da er det ekstra gøy med fresht treningstøy. Det kan være at du ikke er den sterkeste eller raskeste på treningssenteret, men i stedet kan du iallefall være den stiligste. Og da er du jo veldig godt på vei, ikkesant?

Vinter Workout

Men hvilken sport går du for? 

Det finnes uttallige typer sport der ute, og enda flere måter å trene på. Uansett om du har bestemt deg for å løpe mer, trene crossfit eller styrke kroppen med yoga (eller kanskje bare se fin ut i yogaklær), så kan du finne alt av treningstøy her på Fashiola! 

Yoga
Jeg tror at alle kvinner blir litt finere i yoga klær - kanskje fordi de også trener yoga? Yogatøy viser kroppens naturlige former og fremhever muskler som du kanskje ikke visste at du hadde. 

Träningskläder dam

Crossfit

Hvis du har besluttet å trene mer styrketrening dette året, er crossfit perfekt for deg. Her kan du slå deg litt mer løs enn ved for eksempel yoga, så hva med å gå for noe litt mer fargerikt, som en kul topp med masse mønster? Morsomme farger gjør treningen mer morsom!

Copy: Vinter Workout

Treningssko 

Du skal selvfølgelig også ha på deg de rette skoene for å starte året riktig, og for å se ut som en work out pro. Det er kjempeviktig å bruke riktige sko når du trener, men det er såklart også gøy hvis skoene ser bra ut i tillegg. Derfor har jeg samlet mine favoritter nedenfor! Kanskje blir du inspirert til å gå for et par sko som er skikkelig fargerike? 

(Netflix-) Maraton 

Når du har vært flink å trent hele uken på treningssenteret, fortjener du å slappe av i helgen og ha det ekstra behagelig når du ser episode etter episode av favorittserien på Netflix. Personlig så er jeg skikkelig fan av joggebukser og en hettegenser, men kanskje du liker leggings og en t-skjorte bedre?

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN