Vi elsker striper

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 30.08.2017, 14:53
Vi elsker striper

Stripete plagg har eksistert i mange hundre år, og det er faktisk ikke mange andre plagg enn striper folk i alle aldre enkelt kan kle seg i. Striper er rett og slett noe av fineste jeg vet, så les mer for å se hvordan jeg styler striper!

Hvordan style striper

Uansett hva slags plagg du har med striper, passer det til de fleste av kleskombinasjoner. Jeg vet ikke hvordan du føler det for striper, men jeg simplethen elsker striper, og går aldri lei! Jeg kunne lett ha kledd meg i noe stripete hver dag, men selvfølgelig, litt variasjon er jo alltids fint. En stripete genser for eksempel passer til utrolig mye, og er veldig anvendelig.

Skjørtet
Det kan være veldig kult med et stripete skjørt, sort overdel, og et par pumps med leopardmønster, men pass på så det ikke blir for mye av det gode med for mye striper eller for mye miks. Det er også veldig kult å gå for en stripete t-skjorte, en dressjakke over, et par skinny jeans og et par sneakers, og toppe det hele med et fargerikt og mønstrete skjerf i halsen.

Vi elsker striper

Genseren
En stripete genser kan styles med absolutt alt av plagg. Den er superlekker med et par hvite bukser og sneakers, eller kombinert med et skinnskjørt toppet med sesongens kuleste trenchcoat. Den stripete genseren kan du bruke hele året, noe som gjør plagget til et helårsplagg. Et lite tips fra meg, det er forresten også veldig kult å ha en tynn stripete genser under en strikket genser, så den stikker litt ut under strikkegenseren. 

Vi elsker striper

Skjorten
Den stripete skjorten er det perfekte plagget å ha på seg på jobb. Den er passe sofistikert, og passe pyntet, og passer perfekt under en blazer med et par dressbukser til. Et lite tips fra meg, er å ha den over hverdagskjolen og knyte den i livet, noe som er en kul tvist på både kjolen og skjorten!

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN