Velkommen til Fashiola Norge

Av Annabel van Eijk | Offentliggjøring av annonser | 19.12.2019, 15:16
Velkommen til Fashiola Norge

Velkommen til Fashiola Norge, din nye søkemotor for mote! Med vår hjelp kan du holde deg oppdatert om de seneste trendene, og finne plaggene du leter etter til de beste prisene! Det er kanskje første gangen du besøker nettsiden vår, og det gleder oss veldig å kunne si velkommen!

Hva er Fashiola og hvordan fungerer det?

Før vi går inn på detaljene om hvordan det fungerer, la oss starte med en liten forklaring på hvordan vi startet opp. Fashiola er en internasjonal søkemotor for mote som ble grunnlagt i 2012 i Nederland under navnet Kleding.nl. Fashiola ble vårt internasjonale navn, da det passer bedre i alle land. Vi er i dag etablerte i store deler av Europa, samt flere land i Sør-Amerika og Asia. 

Søkemotor for Mote

I tillegg til alle våre flotte funksjoner, har vi vår stolthet, søkemotoren. Det er hovedfunksjonen på vår nettside og den er designet for å hjelpe deg med å finne det du er på jakt etter så enkelt som mulig. På jakt etter nytt badetøy? Sammenlign stiler fra et antall forskjellige butikker og finn den beste stilen for deg. Fashiola samler alle de beste merkene og butikkene under samme tak, så du enkelt kan finne den beste moten på ett sted.

Fashiola.no kan du utforske hele utvalget som finnes i nettbutikker som Miinto, Ellos, Care of Carl, Boozt, ASOS og mange, mange fler. Vi er veldig stolte av å kunne tilby mote som passer til alle damer, herrer og barn, uavhengig av stil, størrelse og lommebok. Hos oss kan du shoppe de seneste nyhetene fra nordiske merker som Lindex, Cubus, Stormberg og Name It, til designermerker som Ganni, Moncler, Gucci, GANT og Burberry. Med andre ord, hos Fashiola finnes det noe for alle, og du kan utforske våre mange mote- og sportskategorier! 

Hvis du ser et noe veldig spesifikt, kan du benytte deg av våre organiserte kategorier og effektive søkefiltre for å finne din favoritt. Disse filtrene hjelper deg å søke på pris, farge, materiale, merke, butikk og størrelse eller hvis du ser etter plus size eller graviditetsklær.

Vi er alltid ute etter å gjøre din opplevelse med Fashiola bedre, så hvis du har spørsmål, kommentarer eller bare vil snakke med oss, send oss gjerne en melding via kontaktskjemaet eller finn oss på sosiale medier. God shopping!

Alle våre funksjoner!

Så, la oss gå dypere inn i alle de fantastiske funksjonene vi har på vår side. I tillegg til hovedfunksjonen på vår side der du kan søke og filtrere fra en stor mengde produkter fra forskjellige nettbutikker og merker, har vi understreket noen av Fashiola.no's funksjoner nedenfor:

Opprett en Profil og Lagre Dine Favoritter

På Fashiola.no kan du enkelt opprette din egen profil, laste opp ditt eget bilde og lagre favorittene dine. Det betyr at du kan holde et øye med plagg du drømmer om, klær som passer en spesiell anledning eller rett og slett klær du bare må ha med en gang!

Salgsvarsler

Vi liker alle å spare penger ikkesant? Og noen ganger er den perfekte vesken eller drømmeskoene akkurat litt utenfor budsjettet ditt. Når du lagrer noe i din garderobe, vil du automatisk motta en e-post når produktet går på salg.

Stylebooks

Liker du å være kreativ? Da har vi noe for deg og. Vår stylebook side gjør det mulig for deg å lage hele antrekk, prøve ut nye stiler eller simpelthen lage en kolleksjon av dine favorittprodukter. Stylebook'en er veldig enkel å bruke, og når du er ferdig, er det superlett å dele den med dine venner via sosiale medier.

Tips & Triks

Er du på jakt etter inspirasjon etter nye måter å style antrekket på? Da trenger du ikke se lenger enn vår blogg. På bloggene kan du finne allslags informasjon om de siste trendene, stylingtips og informasjon om kule merkervarer og nyte tilbud, som våre redaktører gjerne vil dele.

Love AnnabelAnnabel van Eijk
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN