Våre 5 høstfavoritter

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 18.08.2017, 10:59
Våre 5 høstfavoritter

Tanken på at sommeren går mot slutten er ikke alltid den beste, og særlig ikke når vi nesten ikke har hatt noe sommervær! Men uansett hvor kort sommeren har vært i år, så går vi sakte men sikker mot en ny sesong, nemlig høsten. Jeg har samlet våre 5 høstfavoritter i denne bloggen, så jeg håper du kan finne inspirasjon til å møte høsten med stil!

Topp 5 høstfavoritter

Selv om varme sommerdager der man kan kle seg i lette plagg er noe av det beste jeg vet, er jeg også veldig glad i høsten. Her kan man mikse sommerens florlette materialer med gode, myke gensere i cashmere eller ull, og kombinere sommerkjolen med boots og jakker. Nedenfor kan du lese alt om mine topp 5 produkter denne høsten.

Hverdagskjolen
Kjoler er kanskje ikke det første du tenker på å kle deg i om høsten, men kombinert med et par boots, sorte strømpebukser hvis det er kaldt, og en kul jakke til, passer hverdagskjolen perfekt til høsten. Hvis temperaturen tillater det, kan du droppe jakken og for eksempel gå for en god og myk genser over kjolen istedet.

Våre 5 høstfavoritter

Sneakers
Sneakers er en stor favoritt som passer til nesten alt. Sneakers kommer i utrolig mange forskjellige farger, materialer og varianter, men jeg ville gått for en enkel modell i en nøytral farge slik at de passer til mye i garderoben. Kombiner sneakersene med et par kule jeans, en skjorte og en bomberjakke for en casual look. Man kan også bruke sneakers med kjoler, men da ville jeg ha gått for en litt sporty kjolevariant. 

Våre 5 høstfavoritter

Skinny jeans
Denne jeansen er og blir en favoritt. Andre modeller kommer og går, men det er skinny jeans jeg alltid går for hvis jeg vil ha på meg noe enkelt og fint. Skinny jeans passer til alt av plagg, og jeg liker best å kombinere de med en enkel t-skjorte, en skinnjakke og et par sneakers. Denne kombinasjonen slår aldri feil! Det enkle er ofte det beste, og for meg funker det alltid.

Våre 5 høstfavoritter

Trenchcoaten
Trenchcoaten har nesten blitt synonym med høsten siden den har en god lengde, og passer godt til både kjoler og bukser. Denne sesongen oppdateres klassikeren med store detaljer og bredere skuldre, men det kan være lurt å gå for en tidløs modell for at den kan vare sesong etter sesong. Kombiner trenchcoaten med et par vide bukser, sneakers og en god og myk cashmeregenser for den ultimate komfort.

Våre 5 høstfavoritter

Vesken
Denne høsten skal veskene være mindre og bare romme det mest nødvendige. Det er såklart ikke veldig praktisk, og kanskje mest en veske som passer best hvis man skal på en fest eller lignende. Uansett hvilken størrelse du velger å gå for, er mitt tips til deg at du velger en veske i god kvalitet som skinn, som passer til mange anledninger. Da vil den vare lengre og passe til mye mer. 

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN