Våre 3 høstfavoritter til herre

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 20.09.2017, 15:11
Våre 3 høstfavoritter til herre

Da er det på tide å si farvel til sommeren, og ønske høsten velkommen. Den nye sesongen bringer med seg nye trender, så det er på tide å si farvel til shorts og t-skjorter og heller ønske ullkåper, luer og varme støvler velkommen. Nedenfor har jeg listet opp mine favorittplagg til herre for høsten 2017.

Lange kåper til herre

Gå for maksimal komfort og varme og kjøp en lang trenchcoat, regnjakke, eller tynn ullkåpe. En lang kåpe sørger for en klassisk og stilfull look, som passer fint med en moderne stil. En lang kåpe er dessuten kjemepfint med en t-skjorte, et par jeans og sneakers. Lange kåper i grønt, beige, svart eller grå er klassiske farger, men er du litt vågal, kan du alltids gå for rødt eller gult!

Våre 3 høstfavoritter til herre

Støvler
Om sommeren går man for sneakers, men på høsten kan det være lurt med et par støvler. Boots er det ultimate skotøyet om høsten. De holder deg varm, tørr og komfortabel. Ta på deg dine favorittstøvler i skinn, suede, sort eller grått. Gå for oppbrettede olabukser, en kåpe og en kul lue, og du er klar!

Våre 3 høstfavoritter til herre

Hodeplagg
Høst = luevær, så det kan være lurt å gå til innkjøp av litt forskjellige hodeplagg. Luer er perfekt når det er kaldt ute, en caps passer fint hvis det er sol, og en hatt ser ikke bare veldig kult ut, men er også praktisk i for eksempel regnet. Hodeplagg til herre finner du i alle slags farger, modeller og materialer, så det burde finnes ett hodeplagg der ute som passer deg best!

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN