Våre 3 favorittrender fra 2017

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 08.01.2018, 15:38
Våre 3 favorittrender fra 2017

Året 2017 er over og vi er 8 dager inn i 2018. Vi vil likevel gå tilbake til 2017 for å ta for oss de 3 fineste trendene dette året. Det var mye flott å velge mellom; alt fra fløyel, pels, paljetter og plagg med mye volum. Så her blir det vanskelig å velge! 

Men for deg, har jeg valgt ut mine 3 favorittrender for året som var, 2017.

Hvis vi bare hadde hatt 3 å velge mellom
12 måneder fulle av trender gjør det vanskelig å velge ut bare tre. Men det som gjorde det lettere for meg, var at de tre trendene er feminine, elegante og komfortable.

Vi starter med et vinterantrekk, fortsetter med et volangantrekk og avslutter med et enkelt antrekk.

Dunjakke og kjole
Vi så allerede et comeback for denne trenden i vinter, men 2017 er dens virkelige retur. 2017 var året der oversized virkelig var stort (bokstavelig talt ;)). Farger som grå, beige, khaki eller sølv var å finne i både lange og korte dunjakker. I vinter passer det perfekt å kombinere det oversizede plagget med ettersittende klær for balanse som for eksempel et par skinny jeans med en oversized genser.

Våre 3 favorittrender fra 2017

Mom jeans og volanger

Mom-jeans har etterhvert blitt et plagg som er både tidløst og kult. Med høy midje og litt videre nedover bena, i tykk denim - jeg elsker det! I 2017 var volanger den store trenden, og siden dette er en relativt feminin trend, passer den perfekt med et røffere plagg som et par mom-jeans. Det er både trendy og behagelig på samme tid. Gå for denne kombinajsonen for en dag på jobb, shopping eller en kveld med venner.

Våre 3 favorittrender fra 2017

Lang kjole året rundt

Den lange kjolen var en av de store suksessene i 2017. Jeg elsker lange kjoler, og har gjerne på meg en vår, sommer og vinter. Den perfekte kjolen skal være mønstrete, noe som passer perfekt til enkelt tilbehør. Min favoritt: lang kjole, med en lang kåpe, et par ankelstøvler og en liten håndveske. 

Våre 3 favorittrender fra 2017

Love LenaLena Steffen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN