Vår sommerfavoritt: Bohemstilen

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 15.06.2017, 12:00
Vår sommerfavoritt: Bohemstilen

Løst og ledig, men trendy på samme tid. Bohemstilen er en stor del av sommeren, og den passer til de fleste anledninger, enten du skal på festival, på piknik i parken eller ut på shopping. Tenk lin, silke og myke bomullsplagg for et komfortabelt antrekk og topp det med sommerens desidert hotteste veske - stråvesken.

Bohemstilen om sommeren

Søte detaljer, delikate broderier og duse farger er akkurat det du trenger for å sette et bohemsk preg på antrekket ditt. Jeg har listet opp mine favorittplagg - og accessories i bohemstilen nedenfor, og tipser om hvordan du kan style den.

Kjole og stråveske
Løse snitt og lekre broderidetaljer preger den bohemske stilen. Velg en kjole som sitter løst, i en lys farge, et par søte sandaler og en stråveske og du er klar for sommerens festligheter. Gå for et par runde solbriller for å virkelig oppnå bohemstilen. Husk å kombiner forskjellige naturlige materialer som lin og kork og gå for lyse farger.

Vår sommerfavoritt: Bohemstilen

Jumpsuit og Birkenstock
Det fine med en jumpsuit er at man trenger bare det ene plagget. Her kan du leke deg med materialer og forskjellige lengder, så mulighetene er mange. Jeg ville gått for en jumpsuit med vide ben som rekker til midt på leggen og kombinert den med et par Birkenstock sandaler for den ultimate komfort. Topp antrekket med en stråhatt og solbriller.

Vår sommerfavoritt: Bohemstilen

Shorts og bluse
Hvis du ikke liker å gå i kjole, men likevel liker bohemstilen, har jeg selvfølgelig et tips til deg også. Velg en løs bluse med broderier og kombiner den med en shorts som enten er høy på livet, eller som sitter løst. Velg et par slip on mules eller sandaler med litt hel, og topp det med et par statement øredobber.

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN