Vår favoritt: Denimskjorten til Herre

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 28.08.2018, 10:28
Vår favoritt: Denimskjorten til herre

En klassiker som aldri går av moten, er denimskjorter til herre. Den kommer i mange fasonger, farger og varianter, og nedenfor skal jeg vise hvordan den kan styles.

Hvordan style: Denimskjorten

Denimskjorten er superfin kombinert som på bildet over; et par sorte jeans, en stripete t-skjorte og en denimskjorte over. Et par kule sneakers eller boots topper antrekket skikkelig! En annen kombinasjon, er å gå for et par chinos, et par sneakers og en denimskjorte løst puttet ned i buksene. Topp det hele med en kul lue eller hatt.

Denimskjorten er noe alle menn burde eie, så nedenfor har jeg naturligvis listet opp mine favoritter. Er du ikke typen som bruker denimskjorter, har vi naturligvis et stort utvalg av andre typer skjorter også. Velg mellom ruter, hvite, røde - ja alt du kan tenke deg innen skjorter - vi har garantert skjorten du leter etter. Liker du å matche skjorten med en kul genser eller blazer, burde du ta en titt på de kategoriene også. Husk at Black Friday snart er her, og da kan du gjøre noen virkelig gode kupp!

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN