Årets trender: Badeshorts menn

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 25.04.2019, 09:44
trendy plavky pro muže

Sommermote 2019: Badeshorts menn

Vi nærmer oss mai og flere solrike dager! Det daglige klesvalget består nå av luftige t-skjorter, shorts, solbriller og et par Birkenstock sandaler. Grillsesongen er i gang, og parkene fylles opp med folk som nyter ettermiddagssolen. Og om ikke lenge stuper du kanskje i sjøen!

Jeg kan tenke meg at fjorårets badeshorts ble mye brukt, etter den knallsommeren vi hadde i Norge. Nå er det kanskje tid for å gå til innkjøp av årets, nye badeshorts! Nedenfor finner du et stort utvalg trendige badeshorts, som er høyest på listen over sommermote 2019 for menn! Velg en badebukse som får temperaturen i bassenget til å stige! Her finnes det noe for alle! 

Årets badeshortstrender 

  1. Mønstret badeshorts
  2. Fargerik badeshorts
  3. Sporty badeshorts
  4. Maritim badeshorts
Årets trender: Badeshorts menn

1. Mønstret badeshorts

Sommer for deg betyr kanskje sol, sjø og strand. Når det kommer til årets badeshortsvalg, så kan dette være en fin anledning til å skille deg litt ut fra kompisgjengen! Velg en kul badeshorts med mønster, som gir deg et sommerlig uttrykk! Det finnes så mange kule modeller i år, som både er morsomme og tøffe! 

2. Fargerik badeshorts

Du er kanskje en av mange menn som går mest kledd i grått, mørkeblå og svart til vanlig? Denne sommeren, derimot, er det fargerike badeshorts som gjelder! Jeg har tidligere nevnt at neon er svært moderne, men om du ikke ønsker å ligge helt på neon-siden, så kan du definitivt finne noen andre ensfargede modeller som er superfine. Sjekk ut mine favoritter! 

3. Sporty badeshorts

Du er kanskje den rastløse typen som ikke finner roen til å ligge på stranden en hel dag, og heller kaster deg i havet, spiller volleyball og surfer når du får muligheten? Da er du vel også ute etter et par sporty badeshorts, som har en bedre fit og ikke faller under knærne hver gang du stuper ut i vannet. Heldigvis er det ikke bare trange speedoer eller svømmeshorts som gjelder for aktivitet i vannet!  Her på Fashiola finner du et stort utvalg sporty og kule badeshorts fra merker som Björn Borg, Nike og Calvin Klein. Husk alltid å ha en caps og et par solbriller i nærheten! 

4. Maritim badeshorts

Den maritime trenden hører naturligvis også til både båt og strand. En badeshorts i maritim stil er klassisk og maskulint, og den passer uansett anledning. Velg for eksempel en mørkeblå eller lyseblå badeshorts, eller en med hvite detaljer. Hvis du som mange menn trives best i blått, så er dette en sikker vinner for deg! De klassiske merkene GANT og Polo Ralph Lauren har mange maritime badeshorts, så her finner du sikkert en du liker! 

plavky pro pány
Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN