Topp 5 basisplagg for herre

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 10.08.2017, 16:00
Topp 5 basisplagg for herre

Gode basisplagg kan ofte være vanskelige å finne, men finner du det rette plagget i god kvalitet, har du plagg som varer en stund. Det er derfor viktig å ikke kjøpe såklate trendplagg, men heller gå for enkle plagg i nøytrale farger. Nedenfor har jeg listet mine favoritter av 5 basisplagg til herre.

5 basisplagg til herre

Hva du velger å investere i, er jo såklart opp til deg, men det kan ofte være greit med en liten guide til hva du burde kjøpe og hva slags farger du burde holde deg til. Les videre for å se mine topp 5 basisplagg! Jeg håper du kan bli inspirert og at du kan finne noen plagg som passer deg.

T-skjorten
En enkel t-skjorte i en nøytral farge, er gull verdt. Den passer til det meste av anledninger, og kan kombineres med det meste av andre plagg. Gå for en t-skjorte i god kvalitet i enten hvitt, sort, grått eller mørkeblått.

Topp 5 basisplagg for herre

Skinnjakken
En ordentlig skinnjakke kan vare i mange mange år. Er den enkel og nøytral, kan den også brukes til veldig mye. Skinnjakker av ekte skinn er jo relativt dyrt, men det er absolutt verdt investeringen. Kombiner den med en skjorte som på bildet ovenfor, et par jeans og sneakers. Nedenfor har jeg valg ut mine favoritter.

Topp 5 basisplagg for herre

Skjorten
Det finnes utrolig mye å velge mellom når det kommer til skjorter. Men en pen skjorte som sitter fint, kommer du veldig langt med. Gå for enten en enkel hvit eller sort skjorte, en rutete skjorte eller en i denimmateriale. Bruk skjorten som på bildet over, eller kneppet opp med en blazer over for eksempel.

Topp 5 basisplagg for herre

Olabuksen
I et hav av jeans man kan velge mellom, er det ofte vanskelig å finne den med rett passform. Et par tips fra meg er å passe på at jeansen ikke sitter for stramt, men heller ikke for løst. Gå for en smal modell som er behagelig å ha på, og som bare blir bedre og bedre jo mer du bruker den.

Topp 5 basisplagg for herre

Støvlene
Et par gode støvler kan du bruke nesten året rundt, så det er derfor lurt å investere i et par som tåler en støyt. Gå for et par med en god såle, som sitter godt på foten og som er gode å gå med. Kombiner støvlene med et par jeans og en skjorte, og du er klar for hva dagen har å by på.

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN