Sommerplagg for menn under 200 kr

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 12.06.2017, 11:07
Sommerplagg for menn under 200 kr

Ofte vil man ha nye klær, men det går fort utover lommeboken. Derfor har jeg bestemt meg for å samle alle de nødvendige plaggene man trenger for å oppdatere garderoben. Og det beste ved det? Alle sommerplaggene koster 200 kr eller mindre!

Sommerplagg for menn under 200 kr

Nedenfor har jeg valgt ut mine absolutt favoritter blandt sommerplagg for under 200 kr. Ta en titt og jeg håper du kommer til å like hva du ser. 

T-skjorter
T-skjorten er et klassisk sommerplagg som passer til det meste. Velg mellom ensfarget, stripete eller en med et grafisk trykk - alle for under 200 kr.

Sommerplagg for menn under 200 kr

Shortsen
Shortsen er en naturlig del av sommeren, og er et plagg man må ha i garderoben. Man kan velge mellom uttallige passformer, stiler og farger, så her er det bare å velge og vrake! Går du for en enkel skjorte til shortsen, er stilen passe avslappet men fortsatt stilig. Jeg har listet opp mine favoritter til under 200 kr nedenfor.

Sommerplagg for menn under 200 kr

Sneakers & Sandaler
Sneakers er en stor del av de flestes garderober, og de kan faktisk brukes nesten hele året. Sandaler derimot er det kanskje ikke så mange som har, så jeg har valgt ut de jeg liker best nedenfor, og håper du kan finne din favoritt. Sandaler er forresten veldig kult kombinert med et par bukser brettet litt opp!

Sommerplagg for menn under 200 kr

Sommerjakker
Jakker hører dessverre ofte sommeren til, siden været ikke alltid er like bra som man skulle ønske. Kombiner jakken med et par kule jeans og sneakers, og du er klar for det meste! En lett og kul sommerjakke kan jo faktisk gjøre et antrekk bedre, så jeg listet opp mine favoritter til under 200 kr nedenfor.

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN