Sommerens hotteste it produkter

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 05.06.2018, 12:12
Sommerens hotteste it produkter

Nå som varmen har kommet til Norge, og sommeren offisielt har ankommet, er det på tide å snakke om sommerens hotteste plagg og tilbehør. Jeg har laget en liste over 6 produkter som er absolutte must haves for sommeren 2018!

Sommerens topp 6

Når det er skikkelig varmt ute er det ikke alltid så lett å vite hva man skal ha på seg. Derfor har jeg laget en liste med 6 produkter som man bare må ha denne sommeren. Jeg skal ta for meg alt fra det hotteste tilbehøret, til de hotteste plaggene akkurat nå.

Retro solbriller
I år skal solbrillene ha en retro fasong, og helst ligne på solbrillene fra 50 -tallet og helt opp til 90-tallet. Gå for Kurt Cobain inspirerte solbriller, eller cat eye fasongen a la Audrey Hepburn denne sommeren, og antrekket ditt blir garantert løftet et par hakk. Se og shop mine favoritter nedenfor!

Grafiske t-skjorter
Mange designere har gått for et sommerlig tema på sine t-skjorter i år, noe som passer perfekt om sommeren! Kombiner din grafiske t-skjorte med alt fra shorts, til skjørt og jeans. Ta en titt på noen av de kuleste statement-t-skjortene for sesongen nedenfor.

Sommerens hotteste it produkter

Stråvesken
Stråvesken er og blir en sommerfavoritt. Den er for eksempel superpraktisk å ha med seg på stranden, og ser lekker ut i tillegg. Kombiner den som på bildet over, med en lekker kjole, et par sandaler og en hatt. Da er du klar for sommerens mange festligheter!

Olajakken
Det er ikke uten grunn at olajakken har blitt en klassiker. Den passer til de aller fleste antrekk, og er like fin til hverdags som til fest. Kombiner olajakken med en lekker kjole og sandaler, eller et skinnskjørt med en enkel hvit t-skjorte og ballerinasko. Mitt tips til deg, gå for en olajakke som skiller seg litt ut i år!

Sommerens hotteste it produkter

Midiskjørtet
Denne skjørtelengden er perfekt for deg som ikke liker å vise for mye ben. Det ser også veldig elegant ut, og passer til de aller fleste anledninger om sommeren. Kombiner midiskjørtet med en bluse eller t-skjorte, et par ballerinasko, og en liten skulderveske. 

Sommerens hotteste it produkter

Stråhatten
Denne hatten er en av sommerens hotteste tilbehør, og i tillegg til å gjøre ethvert antrekk kult, er den også praktisk. Ikka bare beskytter den deg mot solen, den gjør også antrekket ditt så mye mer spennende! kombiner stråhatten med en maxikjole og sandaler, eller et par shorts med høyt liv og en løs bluse.

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN