Sommer 2017: Fashiola's favorittdestinasjoner

Av Teresa Bovo | Offentliggjøring av annonser | 12.07.2017, 14:00

Endelig sommerferie! Ferien har begynt, men har du kanskje ikke bestemt deg for hvor du vil dra ennå? Da kan denne bloggen være nytting for nettopp deg! Det finnes så mye å gjøre, som en eventyrlig bilferie gjennom Europa, storbyferie til en ny by med masse kulturelle og kulinariske godbiter, festivaler med masse bra musikk, eller du kan skjemme deg bort og dra på resort-ferie. I denne bloggen finner du alt dette og mye mer.

Sommerferie 2017: Fashiola's best tips

I et par uker nå, har vi her i Fashiola begynt å planlegge våre neste ferier for sommeren 2017. Etter måneder med kaldt vær og endel regn, er det endelig tid for en velfortjent ferie. Entusiasmen fra kollegene mine da de fortalte hva de skulle i sommer, der de fortalte om alt fra planlegging ned til den minste detalj, til hvor de skal, har inspirert meg til å skrive denne bloggen der jeg spør mine kolleger om sine beste råd og tips om reiser og destinasjoner, så pass på at du leser videre for å ikke gå glipp av våre beste ferietips for sommeren 2017. 

Fortsatt usikker på hvor du vil reise i sommerferien? Les videre og bli inspirert av Fashiola sine tips og gjør deg klar til å planlegge årets sommerferie.

Sommer 2017: Fashiola's favorittdestinasjoner

Saar: from Puglia with love
"Masse god mat, de flotteste strendene og en fortryllende atmosfære er det jeg husker best fra min ferie i Puglia, som jeg kom tilbake fra for et par dager siden. Sammen med venninnen min som reisefølge tilbrakte vi en uke i det mildt sagt idylliske Italia. Kysten i Puglia er helt nydelig, og vi bodde i Castellana Grotte der vi leide bil for å ha muligheten til å utforske så mye som mulig, som blandt annet Ostuni, Polignano a Mare og Alberobello som med sine pittoreske "trulli", er noe jeg aldri glemmer. Vi dro også til byen Lecce, Bari og Otranto. De varme temperaturene lot meg endelig ta med meg noen av favorittplaggene fra garderoben min: Kjoler og off-shoulder topper og bikinier. En annen favoritt var også mine platåsko. Jeg elsker høyhælte sko, men å gå med stiletthæler rundt i Puglia med brosteinsbelagte gater var vanskelig, så de reddet virkelig ferien min!"

Sommer 2017: Fashiola's favorittdestinasjoner

Nicolina: Sverige, min lille oase av ro og avslapning
"Sverige er mitt hjemland, og jeg prøver å dra dit så ofte som mulig for å besøke familie og venner. Men er det en sesong der Sverige virkelig er magisk, er det om sommeren, og de siste dagene har jeg vært sammen med familien i vårt sommerhus i Glommen som ligger rett utenfor den idylliske byen Falkenberg på sørvestkysten av Sverige. Her har jeg hatt den mest avslappende ferien med bading, soling og turer med seilbåt, noe som er veldig typisk for den svenske sommeren. Som enhver svenske, er jeg stor fan av nøytrale farger i minimalistiske snitt med uformell stil. Jeg elsker å ikle meg en stripete genser, et par shorts og sneakers."

Lena: Bilferie i Europa
"Denne sommeren bestemte jeg meg for å planlegge en biltur i Europa sammen med kjæresten min. I 2 uker i september, skal vi kjøre til Spania, Frankrike, Italia og Sveits. Jeg blir aldri lei av bilferier i Europa, og selv om det definitivt ikke er min første gang i disse landene, tror jeg at hver av disse har, ved hver nye reise, noe nytt man kan se.
For denne bilturen vil jeg prøve å velge hovedsakelig komfortable klær med innslag av noe søtt som kan brukes i løpet av dagen, men også til kvelden for en romantisk middag sammen med kjæresten min. Snekkerbukser, jumpsuits og uformelle kjoler følger med meg på denne reisen."

Sommer 2017: Fashiola's favorittdestinasjoner

Phil: min sommer i San Francisco
"Jeg kunne ikke vært mer begeistret for planene for min sommer 2017! For denne sommeren planlegger jeg en familietur til den fortryllende byen San Francisco. Endelig får jeg muligheten til å tilbringe litt tid sammen med min familie og min søster som for noen måneder siden, bestemte seg for å gjøre denne ikoniske California-byen til sitt hjem. Etter å ha besøkt San Francisco i vinter, kan jeg nesten ikke vente med å utforske byen denne sommeren. Planene for min California-sommer? Jeg skal definitivt til Napa Valley, som ikke ligger langt fra San Francisco, som er kjent for sin naturlige skjønnhet og for sin vinproduksjon. Også må vi naturligvis stoppe langs Pacific Coast Highway - motorveien som går gjennom fylket i Los Angeles og San Francisco. Et lite råd til alle som planlegger en tur til denne solfylte California-byen: Brunsj i San Francisco er virkelig det beste vestkysten har å by på!
For det tempererte været på sensommeren i San Francisco må jeg definitivt ta med meg mine favorittjeans, avslappede topper og en lett trenchcoat. "

Love TeresaTeresa Bovo
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN