Slik styler du trenchcoaten

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 15.08.2017, 16:25
Slik styler du trenchcoaten

En trenchcoat er både et tidløst og praktisk plagg. Går du for en modell i slitesterkt materiale som tåler litt vær og vind, har du en trenchcoat som varer lenge og som kan brukes ofte. Den er også veldig enkel å kombinere, noe jeg skal ta for meg i denne bloggen.

Trenchcoat til dame

Det finnes uttallige varianter og fargekombinasjoner når det kommer til trenchcoaten, men mitt tips er å gå for en i en nøytral farge som beige eller sort. Disse fargene passer til absolutt alt, så man kan leke seg mer med antrekket ellers. 

Trenchcoat og skjørt
Mitt tips er å gå for et skjørt som ikke er lengre enn lengden på trenchcoaten, og kombinere det med en enkel sort topp, sorte ballerinasko og en fargerik veske i burgunder eller lignende og toppe det hele med et kult skjerf i halsen. Denne kombinasjonen er både klassisk og enkel og passer både på jobb og til hverdags.

Trenchcoat og bukser
Skal du bruke bukser til trenchcoaten er det veldig kult med et par skinny jeans eller skinnbukser. Går du for skinnbukser, passer det perfekt med et par boots i semsket skinn for å leke litt med materialer. Topp antrekket med en oversized strikkegenser i en dus farge og en minimalistisk veske og du er klar for det meste dagen har å by på!

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN