Slik styler du blazeren

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 17.05.2018, 16:08
spring blazers 2018

I 2018 har den kjære blazeren fått en liten make-over, og den har funnet sin vei inn i de fleste sine garderober. I år ville jeg valgt å gå med et blazer-og-bukse sett på fest fremfor en kjole eller skjørt. Har du kanskje tenkt at en blazer ikke er noe for deg? Da kommer du til å bli overrasket over hvor mange forskjellige stiler det finnes, og hvor anvendelig en blazer faktisk er! Uansett om stilen din er minimalistisk, fargerik eller edgy, finnes det garantert en blazer for deg der ute, denne våren.

Blazere for våren 2018

Når det kommer til SS18 trendene kan du velge å gå for en sikker vinner for våren, nemlig en pastellfarget blazer. De myke pastellfargene er de perfekte vårfargene å introdusere inn i garderoben for å lyse den opp litt. Men i år er gjelder det å skile seg ut, så hvorfor ikke gå for en skikkelig fargebombe av en blazer? Mix og match forskjellige mønstre, og du er helt på trend denne sesongen.

Grårutete blazere til dame

Dette høres kanskje ut som en motsetning til dressjakkene jeg nevnte ovenfor om vårens spreke farger, men min favoritt må være den grå blazeren med ruter. I år har den virkelig blitt moderne, noe jeg virkelig elsker! Grå blazere til dame er absolutt ikke kjedelig: kombiner en oversized rutete grå blazer med et par jeans med hull og boots eller brett opp ermene på blazeren og kombiner den med en bluse, et skinnskjørt og sneakers.

Slik kombinerer du blazeren

1. På jobben: Hvis du liker å kle deg enkelt og elegant på jobb, kombiner en oversized blazer med en pen bluse under, og et par enkle sorte jeans. Kan du kle deg mer avslappet på jobb, så gå for en band t-skjorte og blazer med et par skinny jeans. 

2. Hverdagen: Blazere til dame er ikke bare elegant, det kan også være sexy! Gå for en blazer som sitter litt etter, kombiner den med en ettersittende topp og et lekkert skinnskjørt for eksempel. Da kan du enkelt gå fra kontoret eller en dag med shopping til å møte venninner til middag på kvelden. 

3. Mønster på mønster: For øyeblikket er det skikkelig trendy å mikse forskjellige mønstre. Her kan blazeren virkelig komme til sin rett hvis det blir gjort riktig. Men såklart aller viktigst er at du har det gøy med denne trenden! Så prøv ut litt forskjellige mønsterkombinasjoner og gå for den du liker best.

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN