Slik bruker du rosa i bryllup

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 28.05.2018, 14:41
Slik bruker du rosa i bryllup

Bryllupssesongen er snart her igjen, og du har kanskje allerede fått en invitasjon eller to? Det har nemlig jeg, og jeg er fullt opptatt med å finne en kjole. I år har jeg bestemt meg for å gå for en rosa kjole, og har funnet noen som virkelig er midt i blinken. Rosa er fargen for våren og sommeren 2018, og du kan velge enten kjoler eller jumpsuits.

Hvordan kombinere rosa

Pastellrosa, millennial rosa eller lyserosa; I år er alle rosanyanser velkommen! Pastellrosa er supertrendy denne sesongen og er en farge som er lett å kombinere. Pastellrosa passer ypperlig til hvitt, sølv, gull og blått. Går du for knallrosa, er det kjempelekkert kombinert med farger som sort, grønt og lyserosa.

Rosa i bryllup
Skal du i bryllup i løpet av kort tid, og har ingen anelse om hva du skal ha på deg? Velg et rosa antrekk som en kjole eller jumpsuit i rosa og enkelt tilbehør i farger som hvitt, beige eller sølv. Blir det kaldt, kan du alltid ha et sjal med deg for å dekke skuldrene og for litt ekstra varme. Se mine favoritter nedenfor.

Rosa maxikjoler
Når det kommer til kjoler kan man gå for mange forskjellige stiler, men personlig synes jeg en maxikjole passer best i et bryllup. Gå for en kjole med volanger eller en off-the-shoulder og kombiner den med enten blått eller gulltilbehør. Se mine favoritter nedenfor.

Rosa jumpsuits
I år er volanger veldig trendy, og en rosa jumpsuit med volanger passer perfekt i et bryllup der kleskoden ikke er for streng. Volanger ar veldig allsidig, og du kan enkelt få til lekre antrekk med voluminøse volanger. Kombiner jumpsuiten med et par høye hæler i sort eller lyselilla og en enkel clutch.

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN