Sesongens fineste luer

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 03.11.2017, 12:00
Sesongens fineste luer

Høsten og vinteren er synonym med hodeplagg, og en god lue beskytter deg mot vær og vind. Ikke minst, holder en deilig lue deg god og varm. Lurer du på hva slags lue eller hatt du ønsker å kjøpe denne sesongen? Jeg har naturligvis listet opp mine favoritter innen hodeplagg for høst-og vintersesongen 2017-2018 nedenfor. Ta en titt og hold hodet kaldt, ehm varmt.

3 kule luer denne sesongen

En lue er ikke lenger bare en praktisk del av antrekket, den kan virkelig toppe antrekket og være prikken over i'en. Jeg skal ta for meg 3 forskjellige stiler innen hodeplagg i denne bloggen, så les videre for å se mine topp 3 i denne bloggen! 

Fransk beret
Beret'en er tilbake i motebildet, og jeg virkelig elsker denne luen. Dette hodeplagget har alltid vært populær hos franske kvinner, og er det noen som har stil, så er det franske kvinner. En beret er ikke bare stilig og trendy, den er også god og varm. Du kan kombinere beret'en på forskjellige måter, men å gå helt fransk er jo altids moro. Så kombiner et par ankelstøvler, et par skinny jeans, en stripete genser og en lekker vinterkåpe med din nye beret!

Den røde luen
Du har sikkert lest noen ganger i bloggene våre nå at fargen denne sesongen er rød. Ønsker du å tilføre litt farge i antrekket ditt på en enkel måte? Da er det en rød lue du trenger. Røde damerluer kan brukes i kombinasjon med for eksempel en genser med en skjorte under og enkle jeans. Pass på at fargene i antrekket ikke kommer i konflikt med den røde luen. Hva er vel mer moro er et helsort antrekk kombinert med en rød lue? Eller du kan matche en rød lue med røde ankelstøvler, for ton i ton effekten.

Lue med logo
Logoutviklingen vi har sett lenge nå, gjenspeiles naturligvis også i luer. Så velg en kul lue med logo, og kombiner den med et litt sporty antrekk som for eksempel mom jeans, en litt stor logogenser og en oversized dunjakke kombinert med et par sneakers.

Ikke glem at Black Friday nærmer seg! Da kan du nemlig gjøre en hel masse kupp på nettopp luer og selvfølgelig masse annet som jakker, jeans, sko osv. 

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN