Slik styler du paljetter om sommeren

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 24.05.2018, 12:33
Slik styler du paljetter om sommeren

Typisk sett så er paljetter assosiert med vinterens festligheter. Det betyr at det er helt akseptabelt å ha på seg en paljettkjole på julebord, eller en bluse med paljettdetaljer på en spesiell event, som for eksempel i et bryllyp. Men hva med resten av året? Og hva hvis du simplethen elsker paljetter og glitter?

5 måter å style paljetter på om sommeren

Jo mer jeg tenker på det, jo mer perfekt er det med paljetter om sommeren. Måten paljettene skinner i solen gjør de til det perfekte lille ekstra i antrekket ditt. Du må ikke lenger bruke din elskede paljettkjole eller topp vinterstid, nå kan du faktisk kle deg i paljetter når du vil! Jeg viser deg 5 forskjellige måter å bruke paljetter på om sommeren nedenfor.

Avslappede antrekk

Hvis du skal ut på shopping, eller har et par ærender du må gjøre, er paljetter en kreativ måte å kle seg på. Hold resten av antrekket relativt enkelt så paljettene kan gjøre resten av jobben. Gå for enten en paljettopp eller hva med et par sneakers med paljetter på? Hvem sa at avslappede antrekk ikke kan skinne?

Festantrekket

En definitiv favoritt. Når du får en spesiell anledning til å kunne bruke paljetter på fest, føler du deg fin. Jeg synes at det skal bety at du får bruke paljettkjoler året rundt! Hvis du vil ha på deg en paljettkjole til en sommerfest, gå for en som ikke sitter helt etter for det kan fort bli varmt. Jeg ville også ha valgt en i en sommerlig farge. Kombiner kjolen med et par ballerinasko.

Slik styler du paljetter om sommeren

Festivalmote

Her kan du faktisk komme unna med å gå med hva som helst, men jeg synes at paljetter vil gjøre antrekket så mye mer magisk. Etter en dag der du rett og slett skinner om kapp med solen, og kvelden kommer, blir antrekket ditt nytt igjen med alt festivallyset som kommer til å skinne på paljettene dine. Hvor fantastisk er ikke det?

Tilbehør, tilbehør, tilbehør!

Hvis du ikke helt tør å hoppe på paljetter-om-sommeren-trenden, men vil likevel prøve noe nytt, kan jeg anbefale at du velger et tilbehør med paljetter på. Gå for enten en paljettveske, et par øredobber med paljetter eller et hårbånd. Det er en enkel men effektiv måte å piffe opp ethvert antrekk på!

Sommerantrekket
Dette er nok en mer subtil måte å bruke paljetter om sommeren på, siden paljettene kan være med på å skape en helhetlig finish til antrekket ditt. Du kan bruke et par shorts med paljetter og en enkel men fargerik t-skjorte, og du er klar for å tilbringe en dag i solen!

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN