Gammelrosa & neon

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 15.03.2019, 15:20
Rosa Mote 2019

Her om dagen spurte min kollega, Sophie, hva min favorittfarge er og mitt automatiske svar var grønn.
Da lo hun og sa at det kunne hun ikke tro- og hun påpekte at det måtte jo være ROSA! Etter å ha tenkt litt over kommentaren hennes kom jeg frem til at hun kanskje hadde rett… For jeg elsker faktisk rosa!
Rosa strikkegensere. Rosa kjoler. Rosa lue. Gammelrosa og neon.

Og heldigvis for meg så er rosa mote i 2019!

Min kollega har tidligere skrevet en blogg om at Korall er årets farge 2019! Etter å ha fulgt med på verdens moteuker i vinter, så har det ikke vært vanskelig å fange opp at rosa er en av de mest trendy fargene i vår og sommer. Og nå snakker vi om hele fargeskalaen av rosa, fra pastellfarger og korall til gammelrosa og neon! Men det har seg sånn at ikke alle liker rosa, eller føler at de kan kle seg i rosa. Jeg tenkte derfor at jeg skulle skrive et innlegg om ulike måter å kle seg i rosa, for det er faktisk en av de hotteste trendene i 2019!

Rosa og rocka

Man kan alltid kombinere det søte med det tøffe. Dersom du ikke er helt komfortabel i rosa, så anbefaler jeg deg å tone antrekket ned med tøffere plagg. Dette kan for eksempel være en rosa strikkegenser sammen med skinnbukser og Dr. Martens. Dette er en svært tøff kombinasjon, hvor det søte ikke bli for søtt. Og hvem elsker ikke rosa strikkegensere?

 

Neon

Hvis du fulgte med på Copenhagen Fashion Week 2019, så har du kanskje også fått med deg at neon er hot? Jeg har litt blandede følelser om denne trenden, men neon ser så bra ut på de som klarer å bære den med stil! Jeg har blitt så inspirert av dette, at jeg faktisk har kjøpt meg en blå jakke med gule neondetaljer. Men nok om meg! Hvis du er klar for å hive deg på neon-trenden så anbefaler jeg deg å starte med detaljer og accessories. Hvis du har en typisk skandinavisk stil og kler deg mye i mørke farger, er det kult å style antrekket med rosa detaljer i neon!

 

Neon pink day!!!????

Een bericht gedeeld door Nina Sandbech (@ninasandbech) op

Rosa kjole

Vi går jo snart sommeren i møte, og du har kanskje allerede bryllup og andre sommerfester planlagt. Hvis du skal gå til innkjøp av en ny kjole i sommer, så anbefaler jeg at du velger en rosa blondekjole! For noen blir dette kanskje for sukkersøtt, men da kan du igjen kombinere med detaljer som drar hele antrekket ned litt. Alternativt kan du gå for en rosa silkekjole, det er også superlekkert. Velg en lårkort kjole hvis anledningen tillater det, og style antrekket med en kul denimjakke og kanskje et par Vans! Ha alltid noen høye hæler tilgjengelig hvis det blir stemning for å bytte.

 

Rosa bukser

Mange av oss tyr kanskje til mer safe bukser, for eksempel mørke jeans eller dressbukser. Prøv å tenk litt nytt og gå for en rosa bukse i år! Nå om våren og sommeren passer dette så bra, og du kan enkelt style antrekket med et hvit t-skjorte og et par sneakers for å få kul look. Velg gjerne en bukse med sving, det er så fint!

 

 

Jeg håper at denne trendoppdateringen har gitt deg litt inspirasjon! Glem ikke å ta i bruk våre filtre for å sortere etter farge, så ser du enkelt alle de rosa alternativene innenfor hver kategori. 

Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN