Roma, Paris, Barcelona - Looks til storbyferien

Av Sandra Koehler | Offentliggjøring av annonser | 19.05.2017, 10:43
Roma, Paris, Barcelona - Looks til storbyferien

Roma, Paris, Barcelona - Europa har så mange storbyer å tilby! Takket være billige flyreiser og Airbnb, kan du reise på et rimelig budsjett og besøke spennende reisemål. Så det eneste spørsmålet vi har er hvilket antrekk vi skal pakke til de ulike byene?

Antrekk til storbyferien

Når du pakker til en storbyferie, kan det være litt av en utfordring. Ett antrekk å ha på seg på dagen, og ett for kvelden gjør at ekstra klær og klær for dårlig vær må passe i kofferten. Man må pakke både kjoler, jumpsuits og jeans, og hvordan skal dette kombineres til et stilig antrekk som passer i en storby? Det skal jeg prøve å svare på nedenfor!


Antrekk i Paris
Enten man drar til Paris med kjæresten sin eller en bestevenn, er Paris alltid verdt turen. De søte gatene, vakre husene og den fantastiske maten - her må antrekket være tilpasset den franske hovedstadens eleganse. Vår favoritt er kombinasjonen av et skjørt, stripete skjorte, enkle loafers, skulderveske og vakre smykker. En klassisk chic look!

Roma, Paris, Barcelona - Looks til storbyferien

Antrekk i Barcelona
Når vi tenker på Barcelona, kommer to bilder frem: lange netter i baren og avslappende dager på stranden. Derfor er det lurt å pakke litt av hvert for turen til Spania. For de morsomme nettene i byen, velger vi et par jeans, en off-shoulder topp, espadrillos og statement øredobber. For en avslappende dag på stranden, må man ha stroppeløse kjoler, bikinier og flip-flops.

Roma, Paris, Barcelona - Looks til storbyferien

Antrekk i Roma
I Roma må vi bare ha: Pizza, Pasta & Amore! Når du er i Roma, er det et must å nyte italiensk kultur og mat, og ditt antrekk burde være elegant og praktisk. Sightseeingturer , iskrem og Vespaturer tillater ikke høye hæler og trange skjørt, så her vil en jumpsuit være et perfekt valg! Kombiner med et par joggesko, runde solbriller, en liten veske og en lett sommerjakke , og så er reisen til Roma på plass.

    

Love SandraSandra Koehler
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN