Retro inspirerte trender

Av Rima Baroud | Offentliggjøring av annonser | 20.10.2017, 12:00
Retro inspirerte trender

Jeg er skikkelig betatt av retro plagg, med en lidenskap for eldre materialer, stoffer og silhuetter. Uansett hva slags butikk du går inn i nå til dags, er det garantert at du finner plagg som var populære for mange tiår siden - alt fra plagg med velour til jeans og bukser med vide ben.

Fashiola's retro favoritter

Det fine med trender, er at man kan velge elementer fra en trend istedet for å gå fult og helt for en stil. Dermed kan man enkelt kombinere et par olabukser med høyt liv og vide ben, med en minimalistisk t-skjorte og en enkel blazer. Nedenfor har jeg listet opp mine retro favoritter.

Dresser og blazere
Før var dressen forbeholdt mannfolka, men nå er den tiden langt bak oss, og 2017 er året for kvinner å kle seg i power suits! En dress eller en blazer kan enkelt styles på mange forskjellige måter, dressen passer i de fleste anledninger enten du går for sort, hvitt eller en skikkelig knallfarge.

Vinyl
Et hint av vinyl tar oss tilbake til 60-tallet og knallfarger som rødt og gult er synonymt med denne trenden. Kombiner et sort skinnskjørt med et par vinylstøvler og en grafisk t-skjorte og du er klar for det meste! Fra støvler til jakker, vesker og skinnende skinn - denne trenden er virkelig kul! 

Lange kåper
Denne trenden er populær hos både kvinner og menn, og vi skjønner godt hvorfor! Denne retro inspirerte trenden kommer i masse forskjellige materialer, som bomull, ull og silke. Denne typen kåpe funker med alle slags antrekk og er definitvt verdt investeringen!

Love RimaRima Baroud
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN