Reise essentials til sommerferien

Av Janni Hansen | Offentliggjøring av annonser | 20.06.2017, 13:50
Reise essentials til sommerferien

Er du så heldig at du skal på sommerferie sørover, hvor du kan slappe av og nyte later dager på stranden, spise god mat, bade i svømmebasseng og ta livet helt med ro, så les videre. Vi har nemlig samlet de mest essensielle plaggene og tilbehøret du burde ha med deg på sommerferien. Kanskje du blir inspirert til å kjøpe en ny bikini eller sommerkjole som du vil ha med deg?

Reis med stil

Selvfølgelig, de viktigste tingene å ha med seg på ferie, er pass, lommebok, riktig valuta, telefon og solkrem. Men etter det, er det jo også viktig å ta seg godt ut på feriebildene. Ofte pakker man praktiske klær med seg, men man vil jo også ha med seg noen fine antrekk. Nedenfor har jeg listet opp hva vi her på Fashiola alltid pakker med oss i kofferten når vi skal på sommerferie.

Solbriller
Solbriller er ikke bare et kult tilbehør, det er også et viktig tilbehør! I tillegg til å se bra ut med solbriller, beskytter de øynene dine mot solen og du unngår å få slitne og trøtte øyne iløpet av en solrik dag. Denne sommeren er runde solbriller en stor hit, men det er oftest best å gå for et par som passer ditt ansikt. 

Badetøy
En solferie uten badetøy ville vært ganske trist. Elsker du å bade i havet og bassenget, og har tenkt å tilbringe det meste av tiden din der, så burde du gå for en lekker badedrakt. Nå om dagen finnes det så utrolig mange fine badedrakter at jeg vurderer å droppe bikinien i år. Men selvfølgelig er bikinien det beste valget hvis du planlegger å få litt farge i løpet av ferien.

Sko
Sko er viktig på alle mulige måter. Den rette skoen kan redde ethvert antrekk og skape forskjellige stiler til samme antrekk, så det kan være greit å ha med sko som passer til det meste. Den mest behagelige skoen å ha på stranden eller til bassenget, er flip flops eller sandaler som er enkle å ta av og på. Skal du utforske området litt, er ikke alltid flip flops det beste, så da kan et par sneakers være løsningen! Skal du ut og spise på kvelden, kan et par flate sandaler eller et par med hæl være et godt alternativ.

Reise essentials til sommerferien

Kjoler
Når vi er på ferie er det godt å ikke måtte bruke 30 minutter om morgenen for å finne ut hva man skal ha på seg. Derfor er en kjole det perfekte valget! Man trenger ikke bruke masse tid på å style en kjole, man trenger bare et par sko til og du har et komplett antrekk. Du kan gå for en enkel kjole når du skal på stranden eller til bassenget, og en litt finere kjole for kvelden.

Vesker
Resievesker, strandvesker og den lille clutchen til kvelden. Det er ikke nok med bare en koffert når du skal ut og reise. Du må også ha en strandveske med plass til håndkle, en bok, kamera, vann og solkrem. Og i tillegg har du bruk for en liten veske, som en clutch, når du skal ut og spise som er stor nok til din mobil, solbriller og en leppepomade. Vesker er i tillegg en av de accessoirene som kan gjøre et antrekk så mye freshere!

Love JanniJanni Hansen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN