Pent undertøy til Valentines Day

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 08.02.2019, 14:34
Pent undertøy til Valentines Day

Når er Valentines Day 2019?
Jo, jeg kan fortelle deg at dagen 
er rett rundt hjørnet, nemlig torsdag 14. februar!
Og det er kanskje flere av oss som tenker på å gjøre dagen litt mer spesiell, sammenlignet med en hvilken som helst annen torsdag. En valentines gave som kan glede begge parter kan være det lille under. Det finnes ikke en bedre anledning enn Valentinsdagen til å kjøpe inn pent undertøy!

Valentinsdagen 2019

Kle deg i undertøy som samsvarer med din personlighet, slik at undertøyet du velger får deg til å føle deg sexy og selvsikker. Noen vil velge komfortabelt undertøy fremfor estetisk fint undertøy, men noe vi alle har til felles er at det alltid er deilig med nytt og fresht undertøy! Valentine's Day er derfor en super anledning til å gå til innkjøp av noen nye skatter til undertøysskuffen. Her på Fashiola jobber det 30 jenter, og vi har satt sammen noen tips til undertøystrendene vi liker akkurat nå! 

Bodys

Hvis du er på jakt etter undertøy til Valentines Day 2019, er en body et perfekt valg. Ingenting er finere enn en flatterende body, enten i blonder eller silke. De er feminine og glamorøse, kan brukes på mange forskjellige måter og passer til alle kroppsfasonger. En body er også fin til bruke som det lille under, særlig under en kjole eller kanskje under en flagrende bluse. Det som er så bra med bodys er at de kommer i hundrevis av ulike modeller, slik at du selv kan velge hva som passer deg og hvor mye du ønsker å avsløre. De fleste butikker har et stort utvalg av bodys, så her kan du virkelig velge og vrake! Se våre favoritter nedenfor.

Gjennomsiktig undertøy

Denne flørtete trenden er å se overalt, og det gjennomsiktige pene undertøyet feirer femininitet samtidig som det er komfortabelt. Mye av det gjennomsiktige undertøyet på Fashiola er uvatterte BH'er. Ikke minst så er det utrolig sexy at det røper litt ekstra, men de mest behagelige BH'ene kommer også uten innlegg. Hvis du er på jakt etter gjennomsiktige BH'er eller stringtruser kan du se vårt store utvalg av gjennomsiktig tyllundertøy fra alle våre nettbutikker. Du finner garantert noe pent å ha på deg til Valentinsdagen.

Sort blondeundertøy

Når du kjøper nytt undertøy er du kanskje typen som liker å ha undertøyssett, men hvis du liker å mikse stiler og merker, er mulighetene så mange! Hvis du ikke er så eksperimentell og liker å holde det klassisk og stilrent, burde du gå for sort blonderundertøy med pent snitt. Sørg for at du er både komfortabel og føler deg fin! Sort blondeundertøy er kanskje ikke siste mote, men det kan aldri slå feil. 

Tradisjonelt sett så Valentines Day et relativt nytt og moderne konsept i Norge. For meg handler Valentinsdagen mest om å feire kvelden med noen jeg er glad, enten det er venner, kjæreste eller familie. Gjør noe fint ut av dagen og bruk tid med de du er glad i. Og selvfølgelig er det en kjempebonus hvis du får oppdatert undertøysgarderoben med fint undertøy - enten det blir en gave til deg eller til kjæresten! 

Happy Valentines Day <3 

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN