Oktober 2017: De beste kjøpene for menn

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 16.10.2017, 16:08
Oktober 2017: De beste kjøpene for menn

Vi er et stykke inn i oktober, og sommeren er absolutt over. Er du ikke så veldig opptatt av mote, men liker best å ha pent og praktisk tøy på deg uten å måtte tenke for mye på det?  Da er dette bloggen du skal lese. Ingen kompliserte motetrender, men de mest populære, enkle og praktiske motetrendene for høsten.

De beste kjøpene i oktober for herre

Nedenfor har jeg samlet de aller beste kjøpene du kan gjøre i oktober-måned. Med disse plaggene vil du enkelt komme deg gjennom høsten på en trendy og praktisk måte, uten å måtte tenke for mye over hvordan du setter sammen antrekkene! 

Sneakers til menn

Sneakers er utvilsomt det mest brukte fottøyet til menn. Og du kan faktisk bruke sneakers hele året rundt. Gå for et par Vans, eller Converse for enkelt å tilføre en mer trendy touch til antrekket ditt.

Skjorter med ruter til herre

Utover denimskjorten, så kan du også tilføre en skjorte med ruter til din garderobe. På den måten har du litt mer spennende alternativer enn den sorte eller hvite skjorten, som er fin å kombinere med både jeans eller chinos. Skjorter med ruter er den mest populære skjorten til herre i oktober!

Sweatshirt med logo

I sommer hadde nesten alle menn på seg en t-skjorte med trykk! Nå blir det dog litt kaldere, og t-skjorten kan erstattes av en sweatshirt med logo. Sweatshirt med logo er for øyeblikket veldig trendy, og velger du en klassisker går den aldri av moten.

Treningsjakken

Sporty tøy får stadig mer plass i vår daglige garderobe. Har du bruk for en lett jakke innen du hopper inn i de store varme vinterjakkene? Da kan du i oktober gå for en treningsjakke, som kan gi ditt antrekk en sporty og kul look. Se våre favoritter nedenfor.

Strikkegensere til herre

Strikkegensere holder deg ikke bare varm i vintermånedene, men de ser samtidig også veldig stilige ut. Bruk en t-skjorte under for ekstra varme og kombiner din strikkegenser med sorte bukser og støvler.

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN