Nettbutikkene med det beste SOMMERSALGET

Av Sophie Tarif | Offentliggjøring av annonser | 25.06.2018, 17:10
Nettbutikkene med det beste SOMMERSALGET

Det finnes ikke noe bedre enn sommersalg! Hvem blir vel ikke lykkelig over å finne drømmeplaggene på tilbud? Jeg synes i hvert fall at det er helt fantastisk når jeg finner de liiiiitt for dyre skoene på salg eller når den ene merkekjolen jeg ønsker meg plutselig er satt ned i pris.

De beste tilbudene fra sommersalget

Vi har vel alle opplevd ville tilstander på salg i butikk, og vi kan være enige i at det ofte er svært slitsomt å shoppe på salg. Det er som regel lange køer inn og ut av butikkene, for ikke å snakke om den lange ventetiden til prøverommene er ledige. Innimellom kan det jo til og med oppstå krangler mellom to kjøpere om de samme klesplaggene på tilbud. Nei, jeg foretrekker heller å sitte hjemme i sengen, og enkelt velge, vrake og filtrere søk, med utgangspunkt i det jeg er på utkikk etter.

For at du skal få mest ut av årets sommersalg, så har jeg plukket ut noen av nettbutikkene med de beste tilbudene til deg.   

Nettbutikkene med det beste SOMMERSALGET

 Superdry – Opptil 50% rabatt!

Sjekk ut Superdry sitt sommersalg og finn veldig fine klær til svært gode priser. Superdry-favorittene er definitivt deres jakker, som egner seg godt til kjølige skandinaviske sommerkvelder. Salget fortsetter frem til 27. juni, så skynd deg og få tak i noen kupp! Nedenfor finner du noen av de fineste jakkene på tilbud.

Nelly.com – Opptil 50% rabatt!

Nelly.com har sommerens fineste kjoler og skjørt på sommersalg, og jeg kan virkelig anbefale deg å ta en titt i deres nettbutikk. Her finnes det massevis av nydelige produkter på opptil 50% rabatt, og salget varer til og med 30. juni. Hent insipirasjon fra et utvalg av mine favoritter under. 

Boozt.com – Opptil 50% rabatt!

Hos Boozt.com finner du nå noen av de hotteste skandinaviske merkene på salg for menn, kvinner og barn. Ikke gå glipp av tilbud på merker som NN.07, Samøe Samsøe, Peak Performance, Second Female og Filippa K. Boozt.com’s sommersalg  varer frem til 27. juni, og jeg anbefaler noen av produktene under. 

Stayhard – Opptil 50% rabatt!

Stayhard har supre tilbud på ny mote til menn, fra et stort utvalg kule merker. Jeg har valgt ut noen av mine favoritter som du kan se under, og sommersalget  varer til og med 31. juli. Ta en titt her. Kanskje du finner noe du liker til deg selv eller til noen du er glad i?

NA-KD – Opptil 70% rabatt!

NA-KD tilbyr vanvittige tilbud på sommerens fineste klær til dame, og de har virkelig noe som passer enhver stil. Sommersalget varer til og med 30. juni, så her har du fortsatt litt tid hvis det er vanskelig å velge mellom de ulike produktene. Under kan du se noen av plaggene på tilbud som jeg ønsker meg mest. 

Hva kjøper du på sommersalget? Ser du etter merkeklær på rabatt, eller er målet å finne noe så billig som mulig? La oss gjerne få vite ved å skrive en kommentar i kommentarfeltet under.

God sommer!

Love SophieSophie Tarif
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN