Myke og gode strikkegensere

Av Lene Johannessen | Offentliggjøring av annonser | 20.12.2018, 10:48
Myke og gode strikkegensere

Strikkegensere er definitivt et av de mest allsidige plaggene i en kvinnes garderobe, og komfort og stil går hånd i hånd i min bok, så en kul, stilig og varm strikkegenser eller kashmirgenser, eller for eksempel en cardigan, er virkelig vinneren i garderoben denne sesongen. 

4 strikkede plagg

Når det blir kaldere ute er det definitivt verdt det å investere i en god strikketgenser eller et strikket plagg for å holde deg varm og ikke minst stilig. Nedenfor har jeg listet opp 4 forskjellig stiler som enkelt kan kombineres med enten skinny jeans eller skjørt.

Avslappede strikkegensere
Avslappede og oversized strikkeplagg er perfekt for dager der du vil kle deg komfortabelt. Jeg anbefaler at du kombinerer denne stilen med sorte bukser med et elegant snitt som en kontrast til den tykke genseren. Gå for nøytrale farger og lekre snitt, eller lån en strikkegenser av kjæresten for å oppnå den oversizede stilen.

Cardigans
En klassisk cardigan er noe som burde finnes i enhver garderobe. En lang strikkecardigan passer perfekt kombinert sammen med et par skinny jeans og en avslappet t-skjorte, mens en kortere modell er perfekt på kontoret kombinert med en skjorte og et skjørt for eksempel. 

Høyhalset strikkegenser
Høyhalsede strikkegensere med vid hals er veldig i vinden denne høsten, og enda godt er det, for de er veldig gode og varme. Det finnes masse stiler av denne typen strikkegenser som den tradisjonelle kroppsnære fasongen som er kjempefint sammen med et skinnskjørt og ankelstøvletter. Vil du gå for en mer avslappet stil, kan du går for en som passer litt mer oversized. 

Stripede strikkegensere
Hvis du er ute etter noe mer spennende, er stripete strikkegensere noe for deg! Det finnes utallige typer striper å velge mellom, som tynne, tykke, horisontale eller vertikale - eller tilogmed asymmetriske eller sikk sakk mønstre. Kombiner den stripete strikkegenseren med en enkel og nøytral bukse for et avslappet hverdagsantrekk.

Love LeneLene Johannessen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN