Moteintervju: Kaja-Marie

Av Anna Øverås | Offentliggjøring av annonser | 10.09.2018, 17:15
Moteintervju: Kaja-Marie

Vi har vært så heldige å få et eksklusivt intervju med blogger & influenser Kaja-Marie som forteller alt om sin interesse for mote, skjønnhet og reising. Hvis du ikke allerede har oppdaget Kaja-Marie, så er hun en 27 år gammel Fashionista med utdannelse i markedsføring. I dag er hun en dedikert fulltidsblogger og YouTuber, i tillegg til å være mye på reisefot. Besøk bloggen kaja-marie.com for å holde det oppdatert på de siste trendene, og for å følge med på alle de fantastiske stedene hun besøker! Vi i Fashiola er så sjalu! Kaja-Marie er også i gang med å planlegge bryllupet sitt, som skal finne sted i Italia i juni 2019, og vi er så spente på å se hvordan det blir! 

  • Hvordan har du utviklet så stor interesse for mote, skjønnhet og reiser?

Interessen for mote har nok alltid vært der, men moteinteressen ble uten tvil vekket til live da jeg begynte å jobbe i skobutikk som 15-åring, og begynte å tjene egne penger. Jeg så nye kolleksjoner komme i butikk hver sesong, og jeg brukte alle pengene mine på sko og klær. Stilen min har utviklet seg en del siden den gang heldigvis.

Skjønnhetsinteressen har først kommet de siste årene. I mange år brukte jeg den samme sminken til alle anledninger og hudpleie tenkte jeg ikke så mye på. Nå, derimot, elsker jeg å teste nye ting, se hvordan ulik sminke endrer den totale looken og se hva produktene gjør med huden min.

Jeg har alltid elsket å reise, og har gjort det siden jeg var veldig liten. Jeg var veldig heldig som fikk reise mye med foreldrene mine da jeg var yngre, og det har nok gjort at jeg har lyst til å se mer. Ingenting inspirerer meg mer enn å oppleve nye steder og kulturer!

  •  Hva er du mest stolt av i dag når det gjelder bloggen og YouTube-kanalen din?

Jeg er veldig stolt av hvor langt det har tatt meg, alle dørene det har åpent og alt jeg har lært. For ikke å nevne alle mulighetene jeg har fått og alt jeg har fått oppleve. Og selvfølgelig følgerne mine, som er hovedgrunnen til at jeg er der jeg er i dag!

  • Hva gjorde du før du ble blogger på fulltid?

Jeg har blogget siden 2011, og de første syv årene var det kun på hobby-basis. Jeg har en bachelor i markedsføring fra BI, jeg har jobbet fulltid på Høyer Egertorget og fulltid som Digital Media Manager på Steen & Strøm Department Store. Alt dette har uten tvil hjulpet meg dit jeg er i dag, marketing bakgrunnen min kommer absolutt godt med.

  • Hva kommer vi aldri til å finne i klesskapet ditt?

Jeg har lært meg å aldri si aldri, det har skjedd meg for mange ganger at jeg har sagt at jeg aldri kommer til å bruke noe, og to år senere så gjør jeg det. Så her sier jeg ingenting!

  • Hva er ditt go-to outfit?

Det må nok være en cropped high-waisted denim, en kul jakke eller genser, søte sko og en av designerveskene mine. Det går jeg for de dagene jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg!

Moteintervju: Kaja-Marie
  • Hvordan velger du hvilke merker du ønsker å samarbeide med?

De jeg velger å samarbeide med er merker jeg har elsket over lang tid eller som jeg nylig har oppdaget og virkelig kan stå inne for. Jeg sier aldri ja til noe kun for pengene, merkevaren og kampanjen er mye viktigere, og at det passer med min profil. Jeg er ganske sikker på at dersom jeg elsker det, så gjør følgere mine også det!

  • Hva er det morsomste og det verste med å planlegge et bryllup?

Det morsomste er ALT! Ha ha. Vi er så heldige å ha bryllupsplanlegger siden vi skal ha det i utlandet, og det er så deilig. Derfor er jeg heller ikke veldig stresset, men nå er jeg ikke en så veldig stresset person når det kommer til slikt heller. Akkurat nå er det mest spennende å finne den perfekte kjolen, og resten av antrekket. Har ingen verste å peke ut enda, spør meg noen uker før så kanskje jeg har noen. Ha ha!

  • Hvis du kunne reist hvor som helst i morgen, hvilken destinasjon ville du valgt? Hvorfor?

Da ville jeg reist til Havana, Cuba! Jeg har så lyst til å se det stedet før det blir ødelagt av turisme, det ser så fantastisk ut!

Moteintervju: Kaja-Marie
Love AnnaAnna Øverås
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN