Mote for menn 2020: De ikoniske designerplaggene alle vil ha

Av Jenny Finne | Offentliggjøring av annonser | 03.01.2020, 16:47
Mote for menn 2020: De ikoniske designerplaggene alle vil ha

Sjekk ut årets mote for menn 2020, og se hvilke designerplagg du kan ønske deg i år. Det handler om å investere i klassiske klær og accessories som kan vare i mange år fremover, fremfor å shoppe spontane og kortvarige trender. Dette er plaggene som aldri vil gå av moten, og som vil gi deg en klassisk look uansett anledning. 

Her kommer et lite sneak peak på de eksklusive nøkkelplaggene som fortjener en plass i garderoben i år! 

  • Burberry skjerf

Burberry skjerf er en klassiker som aldri går av moten. Du har helt sikkert sett de ikoniske skjerfene med rutemønster, produsert i eksklusiv kashmir og myk ull. Skjerf er noe som de fleste menn er tvunget til å bruke fra tidlig høst og gjennom hele vinteren i Norge, og som de vil få bruk for det år etter år. Kanskje tiden er inne for å investere i et mykt skjerf av høy kvalitet, som du vet at vil vare? Burberry skjerfet er et plagg som vi forventer å se på mange moteriktige menn i det kommende året, og det passer like godt på de unge som de eldre. Gå for et skjerf i beige eller mørkeblått, så det er enkelt å kombinere med alle typer jakker. Kanskje du til og med har en Burberry trenchcoat i garderoben? I så fall er det en uslåelig kombo! 

  • Gucci belte

Er det noe som de fleste menn bruker daglig, så er det et belte. Et Gucci belte kan enkelt brukes til både jeans og finbukser, og er derfor et svært allsidig og ikke minst, veldig klassisk tilbehør! Mange av Gucci sine belter er i eksklusivt skinn, og her finner du varianter med den velkjente GG-beltespennen, og andre helt diskret modeller. Det vil si, at hvis du ikke ønsker å "flashe" Gucci-logoen, så behøver du ikke det. Invester i et pent belte som du kan style alle dine antrekk med, og som du kan bruke ved mange anledninger. Sjekk også ut Gucci sine populære gensere og sko når du først er i gang!

  • Moncler jakke

En varm dunjakke er det viktigste klesplagget i en norsk garderobe. Vær smart å kjøp en jakke som både bærer preg av noe klassisk og noe sprekt, slik at den kan brukes i byen til hverdags og på fjellet i helgene. Moncler sine jakker har vært på moten i noen år nå, men grunnet deres tidløshet og gode kvalitet, er det forståelig at denne trumfer høyt på mote for menn 2020. Her finnes det også et stort utvalg av dunvester, samt mer fargerike og sporty jakker som til og med egner seg i skibakken.

  • Balenciaga sko

Hos Balenciaga finner du både veldig klassiske sko og veldig lite klassiske sko. Det er vel kanskje den tøffe og chuncky sneakers-modellen, Triple S, som er den mest kjente i deres sko sortimentet, og den går vel inn under kategorien ikke-så-klassisk. Men kul er den, og den har også vært svært trendig og populær i en periode nå. Hvis du søker et par sko som skiller seg ut, så er disse å anbefale. Balenciaga har også noen pene støvler i sitt store utvalg, så hvis du heller er på utkikk etter noen klassiske boots, så finner du det også her. 

Designerkläder för män: De ikoniska designerplaggen alla män bör ha
Love JennyJenny Finne
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN