Hvordan vi kan bruke mote for bedre selvfølelse

Av Samantha Hinterbrandner | Offentliggjøring av annonser | 12.02.2020, 13:56
Hvordan vi kan bruke mote for bedre selvfølelse-536

Vi har alle et klesplagg eller et tilbehør, som gjør at når vi ser oss i speilet, så tenker vi - jeg elsker meg selv! Når du føler deg bra i det du har på deg, vil du automatisk utstråle den gløden som vi alle lengter etter. 

Det er ikke alltid like lett å finne det perfekte plagget, men når du endelig gjør det, vil det føles riktig. Det sitter som skreddersydd til din kropp, og når du tar det på deg, føler du deg klar til å erobre verden. Kanskje du allerede har et klesplagg som gir deg denne følelsen, men hvis ikke, ikke vær redd. Det perfekte elementet venter på deg, og når du finner det, vil du aldri se tilbake.

Jeg har snakket med fire moteeksperter for å finne ut av hvilke klær eller accessories de føler seg mest komfortable i. La deg inspirere, og finn ut hvordan mote kan gi deg en bedre selvfølelse. 

Hvordan vi kan bruke mote for bedre selvfølelse-536

Dristige øredobber 

Annabel

Hva er ditt element? 
 
Store, dristige statement øredobber 

Hvorfor får de deg til å føle deg så bra?  

Ok, jeg har ikke akkurat et vitenskapelig bevis, men jeg tror virkelig på at kul ørepynt gir meg transformative krefter. Som et hemmelig våpen som egentlig ikke er hemmelig i det hele tatt, bruker jeg disse fantastiske accessoarene for å gi antrekket mitt et ekstra touch. Dette er mitt lille triks for å føle at jeg har tatt et modig motevalg, og siden jeg ofte blir oppfattet som en sjenert person, føler jeg at de gir meg en bedre selvtillit som jeg kan ta med meg ut i verden. På de dagene jeg våkner opp litt mindre tøff og med en stor lyst til å slumre i 5 timer til, tar jeg ofte på meg det enkleste jeg finner, som en t-skjorte og jeans og ser i speilet og tenker "meh". Men så tar jeg på et par store, fargerike øredobber, og humøret mitt løftes øyeblikkelig. Det var det jeg sa, transformative krefter!

 
Ditt beste tips for å bruke mote til å få bedre selvfølelse

Finn ditt eget ikke-så-hemmelige våpen og gjør det til din greie. Det er ingen skade å gjenta noe du vet fungerer. Det kan være et par øreringer, kanskje en tøff blazer eller et lite triks som et silkeskjerf i håret. Hvis du finner ut av hva som får deg til å føle deg trygg og fantastisk, bare fortsett med det! Ikke tenk "ok, det var morsomt, for så å glemme det, og så føle deg bare HELT OK igjen! " 

Hvordan vi kan bruke mote for bedre selvfølelse-536

En tidløs klassiker

Christian

Hva er ditt element? 
 
En klassisk denimjakke
 
Hvorfor får den deg til å føle deg så bra?  

Jeg har hatt denne denimjakken i noen år nå, og den har alltid vært mitt go-to plagg. Jeg elsker den klassiske Rock & Roll-stilen, og vasken er superenkel å style med andre elementer i garderoben min. Passformen er helt riktig; litt nonchalant og overdimensjonert, men ikke for mye. Jeg kan bruke den uansett hvor jeg går, enten jeg skal ut på byen, møte venner til lunsj eller dra på kontoret. Denimjakken vil for alltid være klassisk og trendy, og får meg til å føle meg bra fordi den er stilig, men likevel avslappet. Jeg kan bruke den ofte og alltid føle meg på topp! 

Ditt beste tips for å bruke mote til å få bedre selvfølelse

Jeg vil si at nøkkelen er å finne et tidløst element som passer til din stil, som får deg til å føle deg komfortabel og som kler deg. Siden det er tidløst, trenger du ikke å erstatte plagget eller pakke det bort når trendene endres. Invester i noe som er av god kvalitet, og sørg for at du virkelig elsker passformen og stilen. Når du alltid har den tilgjengelig, kan du enkelt style et fantastisk antrekk som er skikkelig deg, rundt noe så klassisk som en denimjakke.

Hvordan vi kan bruke mote for bedre selvfølelse-536

Fargerik Genser

Pauline

Hva er ditt element? 

Min livlige, rosa genser

Hvorfor får den deg til å føle deg så bra?  

Jeg har en tendens til å bruke mye svart, grått eller mørkeblått om vinteren, men denne sesongen ville jeg få flere farger inn i det daglige utseendet mitt. Da jeg så denne genseren og tok den på, følte jeg meg umiddelbart bra. Fargen er lys og varm på samme tid - så selv om jeg ikke føler meg 100% noen dager, er det som at genseren kompenserer med den delen av meg ikke er helt på topp. I tillegg får jeg så mange komplimenter når jeg bruker den! Til syvende og sist, så har dette klesplagget blitt en kilde til bedre selvtillit for meg. Ikke bare løfter den antrekket mitt, den forbedrer også humøret mitt.

Ditt beste tips for å bruke mote til å få bedre selvfølelse

Mitt tips er å bare bruke klær du føler deg 100% komfortabel i og som passer din personlighet. Det kan ta tid å finne ut av din personlige stil og hva som passer best til din kropp og fargetoner. Trinn for trinn vil du bygge en garderobe som inneholder de essensielle elementene som lar deg eie din egen stil. Selvfølgelig blir vi alle påvirket av trender, men mitt andre tips til deg, er at det er viktig å aldri følge trendene fullt ut. La deg heller inspirere av trender, og bruk dem på en sånn måte at du føler deg sterk og flott! 

Hvordan vi kan bruke mote for bedre selvfølelse-536

En tøff jakke

Melvin

Hva er ditt element? 

Jeg har på meg en tweed kåpe fra Arket. 

Hvorfor får den deg til å føle deg så bra?  

Mote har alltid vært viktig for meg. Jeg var litt overvektig da jeg vokste opp og jeg erkjenner at jeg ikke hadde den sunneste livsstilen, med dårlig mat og lite trening. Jeg pleide å bruke frakker og jakker som skjold for å skjule kroppen min. Over tid, med hjelp av en sunnere livsstil og en revurdering av hva mote virkelig betyr for meg, har jeg innsett at kåper ikke skal brukes som et skjold jeg kan gjemme meg bak. Kåpen er i dag heller en rustning som jeg bruker til å uttrykke mitt fashion statement, og med det kommer også en sterkere selvtillit. En jakke er det ytterste laget av et antrekk, og det er viktig at passformen kompletterer utseende og figuren din, og løfter antrekket i stedet for å redusere verdien av stilen din.
Livet er en utfordring og du en kriger, så du burde ta i bruk din beste rustning til hverdags

Ditt beste tips for å bruke mote til å få bedre selvfølelse

Bli kjent med passformen din! Mange menn undervurderer at passformen kan være avgjørende for hvordan et antrekk ser ut. Når du vet hva som passer godt for deg, kan du begynne å eksperimentere med stiler og trender. Når du ser deg i speilet vil du fort skjønne at det du har på deg ser bra ut, og vet du hvordan? Se på det smilet!

Nå er det opp til deg å finne det perfekte elementet som vil gi deg en bedre selvfølelse! Bruk rådene fra våre moteeksperter, så er du på god vei.

Love SamanthaSamantha Hinterbrandner
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN