Få en monokrom stil

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 21.10.2019, 10:46
tøjbutik

Monokrome antrekk har lenge vært et skikkelig "no-no" når det kommer til mote! Andre no-no's har for eksempel vært å matche rød og rosa, eller for eksempel sette sammen et antrekk med flere ulike mønstre. Heldigvis så har moten endret seg over årene, og vi lever i en tid hvor alt er tillatt! Mange foretrekker alltid enkle og ensfargede plagg, fremfor mønstre og symboler. En trend som blir mer og mer populær er en monokrom look, nettopp at man styler et helt antrekk i en fargen. 

Hvordan oppnå en kul & monokrom look 

Monokrome farger kan gi deg et rent og stilig utseende, men det kan også tippe feil vei. Se for eksempel for deg at du kler deg i en hvit bluse og en hvit bukse, og så føler du plutselig at det ser ut som en toga eller et telt. Jeg anbefaler deg derfor å spille med forskjellige fargetoner og materialer, for å gi mer kontraster i antrekket, selvom nyansene fortsatt skal gli fint over i hverandre. Ulike farger og materialer i antrekket vil påføre antrekket ulik dybde - så her er det bare å føle seg frem! 

Copy: Réussir son look monochrome
  • Denim

Et monkromt antrekk basert på denim og blå, kan gi deg et ungpikeaktig antrekk, men er samtidig superkult. I høst vil jeg selvfølgelig bruke en oversized denimjakke, i kombinasjon med jeans og en strikkegenser for litt varme. Det å kombinere jeans med jeans har vært trendy så langt i år, så jeg satser på at denne trenden varer ut året, i hvert fall. Dersom du setter sammen et antrekk med ulike materialer og nyanser av blå, gir det en følelse av komfort. 

  • Brun

Høstens mest brukte farge er brun, og det finnes så mange vakre, varme nyanser av brunt. Skalaen er også stor, så her kan du bruke alt fra beige til mørkebrunt, men innskudd av rød og orange. Her er en deilig strikkegenser og en ullkåpe center of attention, dette er også høsten og vinterens nøkkelplagg! Se inspirasjon under for hvordan brun kan gi deg en flott, monokrom look. 

Réussir son look monochrome
  • Ensfarget fra topp til tå

Hvis du ønsker å sette sammen et antrekk med overdel og underdel i helt samme fargetone, så er det superlekkert å velge litt løse, lette bukser kombinert med en stor strikkegenser. Ikke vær redd for å velge veske og sko i en annen farge enn klærne, dette vil bare bryte opp antrekket! 

Love LenaLena Steffen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN