Månedens trend: September 2017

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 06.09.2017, 13:30
Månedens trend: September 2017

Her på Fashiola liker vi å presentere deg for nye trender, og gi våre beste råd for hvordan du kan ta de nye plaggene i bruk. Derfor vil vi fokusere på en ny trend hver måned.

Vi har allerede sett mange nye trender på catwalken denne høsten/vinteren for 2017, den ene finere enn den andre. Vi så så mye fint at vi gleder oss til den kommende sesongen (forutsett at det ikke regner eller snør så klart). For september, skal jeg snakke om jakker, rettere bestemt jakker med saueskinnsfor. 

Saueskinnsjakker

Varm, komfortabel og pen - denne jakken er stjernen i høst. Under Gucci og Maison Margiela sine visninger så vi saueskinnsjakken med broderier, noe som vil være overalt denne sesongen.

Du kan kombinere jakken på mange måter. Den kommer i mange fasonger og materialer som kort, lang, denim og skinn. Denne jakken er chic og tidløs, så jeg anbefaler at du går for en kvalitetsmodell som kan vare i mange år. Saueskinnsjakken er perfekt både for å holde deg varm og for å gi deg en vintage look.

Hvordan adoptere trenden
Det finnes mange måter å adoptere denne trenden på, som for eksempel å blande farger og materialer. Går du for en skinnmodell, er det veldig kult å kombinere den med et par skinny jeans eller for eksempel sorte bukser. Går du for en rett herremodell er det kjempekult å kombinere det med feminie plagg som et skjørt, en fargerik veske, smykker og et par ankelstøvler.

Love LenaLena Steffen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN