Månedens trend: Oktober 2017

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 10.10.2017, 10:00
Månedens trend: Oktober 2017

Her på Fashiola liker vi å introdusere deg for nye trender, og gi våre beste råd for hvordan du kan ta de nye plaggene i bruk. Derfor vil vi fokusere på en ny trend hver måned.

Vi har allerede sett mange nye trender på catwalken denne høsten/vinteren for 2017, den ene finere enn den andre. Vi så så mye fint at vi gleder oss til den kommende sesongen. I oktober er det den futuristiske trenden jeg vil snakke om, så les videre!

Fokuser på den futuristiske stilen

Den futuristiske trenden har blitt sett mye på catwalken, og spesielt under visningene til Saint Laurent, Paco Rabanne og Chanel. Sølv, paljetter, skinnende materialer - kort sagt, en elegant astronautlook du kommer til å elske (eller ikke). 

Hvordan adoptere trenden
Det finnes flere måter å adoptere den futuristiske trenden på. Som med alle trender har du selvfølgelig valgene mellom å gå 100% for trenden, eller bare bruke noen hint av trenden. Denne høsten kan du gå for en sølvkjole med et par boots på dagtid, og for kvelden kan du gå for en jumpsuit med et par stilige pumps til. Er du av den kalde typen, er en sølvjakke midt i blinken for deg - varm og trendy på samme tid! Hvis stilen din er mer minimalistisk, men du ønsker å adoptere trenden, kan du gå for en liten detalj som en lommebok eller et par sko i sølv. En t-skjorte med et sølvprint på er også en kul detalj som vil gjøre stilen både trendy og fin.

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN