Månedens trend: November 2017

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 06.11.2017, 14:23
Månedens trend: November 2017

Her på Fashiola liker vi å introdusere deg for nye trender, og gi våre beste råd for hvordan du kan ta de nye plaggene i bruk. Derfor vil vi fokusere på en ny trend hver måned.

Vi har allerede sett mange nye trender på catwalken denne høsten/vinteren for 2017, den ene finere enn den andre. Vi så så mye fint at vi gleder oss til den kommende sesongen. November har ankommet, og med den, det kalde været. Denne måneden er det kåpene som heter teddycoats som gjelder. La oss ta en titt på denne trenden.

Trenden i november

Denne sesongen er det de lange myke og varme vinterkåpene, teddycoats'ene som gjelder. Jeg kan nesten ikke tenke meg noe bedre enn å kunne pakke meg inn i en god, varm og myk kåpe som denne. Det er også noe veldig glamorøst over kåpen hvis den blir stylet riktig.

Hvordan bruke trenden
Personlig liker jeg disse kåpene litt oversized og lange. En lang kåpe er jo perfekt hvis man skal på fest og trenger noe langt over festkjolen. Kombiner din fineste kjole med et par ankelstøvler, og du har et lekkert og sofistikert antrekk. En annen kul måte å bruke teddycoaten på er å kombinere den med et par skinny jeans, sneakers, og en lekker veske - og du er klar for det meste!

Ikke glem at Black Friday nærmer seg! Da kan du nemlig gjøre en hel masse kupp på nettopp luer og selvfølgelig masse annet som jakker, jeans, sko osv. 

Love LenaLena Steffen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN