Månedens trend: Mars 2018

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 11.04.2018, 12:59
Leopard print

Nå er tiden kommet for å skrive om månedens trend. I marsmåned, vil jeg fortelle om en tidløs trend, som er på vei tilbake i motebildet, og vi blir aldri lei den!

Dyreprint, er selvfølgelig trenden jeg snakker om! Og ja, denne våren gjør altså dyreprintet igjen et comeback. Alt fra vesker, frakker, sko og kjoler er å finne med dyrisk print. Vi har sett trenden på catwalkene til Balenciaga, Salvatore Ferragamo og Prada. Er du klar for å gjenskape de klassiske dyreprint-antrekkene?

Vi tar en nærmere titt på dyreprint-trenden

Leopardprintet er alltid litt kontroversielt, enten så elsker vi det, eller så hater vi det. Personlig så er jeg litt opp og ned - noen ganger elsker jeg det, men andre ganger synes jeg det fort kan bli for mye. Men med det store comebacket, har leopardprintet modernisert og utviklet seg, og nå ser vi det legendariske printet overalt. Vi ser også det samme med tigerprintet, slange, krokodille og allverdens dyreinspirerte print. Dyreprintet ble virkelig vist frem på catwalkene hos vår/sommer kolleksjonene for 2018, og det er virkelig øyeblikket å ta i bruk dyreprint nå!

Slik styler du trenden

For meg personlig, synes jeg det alltid er finest å kombinere et dyreprint med et enkelt antrekk ellers. Du kan for eksempel gå for et par sneakers i leopardprint, kombinert med et par sorte jeans, en hvit skjorte og en lekker skinnjakke. Når sommeren nærmer seg mer og det er varmere ute, kan du kombinere en leopard eller tiger - veske med en enkel sort kjole og et par sandaler i en enkel farge. Digger du leopardprintet så mye at du vil kjøre på mer, så gå for en jakke som virkelig synes i mengden!

Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN