Månedens trend: Januar 2018

Av Lena Steffen | Offentliggjøring av annonser | 29.01.2018, 12:11
Månedens trend: Januar 2018

Hos Fashiola liker vi å introdusere deg for de nyeste motetrendene, og gi deg våre beste råd til hvordan du kan style og bruke de nyeste trendene. Året har nettopp begynt og tendensen i januar 2018 er her (og vi elsker den!). I denne første måneden av året, er det sportswear trenden som jeg har bestemt meg for å introdusere deg for.

Sportswear trenden

Fra Miu Miu til Chloé er sportswear trenden allerede blitt sett på catwalken for sesongen 2018. Selv om dunjakkemanien begynner å falme litt, så fortsetter moteverdenen med sin fasinasjon for den sporty looken. Tenk moderne og stilriktige ski-inspirerte jakker, joggebukser, retro collegegensere og komfortable hettegensere. En stil som er inspirert av 90-tallet, men med en moderne tvist!

Slik styler du trenden

Sportswear trenden skal bæres med stolthet ...ellers kan du la det være! Du skal altså gå all-in for trenden, hvis du skal være med på den, da den leverer et sterkt budskap: "Jeg vet, hva jeg vil og jeg er ikke redd for noe". Jeg elsker personlig trenden som den er i 2018, for du kan kombinere et par kule sportsleggings med en oversized hettegenser, et par ankelstøvler og en bombejakke. For en tur til byen kan du også matche sjangre, ved å  gå for et par sportsbukser, gjerne med knapper og style med et par hæler og en feminin bluse. En kul og uventet stil, som både er feminin og original!

  

Love LenaLena Steffen
Interessant?

Del denne bloggen med dine venner!

KOMMENTER PÅ DENNE BLOGGEN